Talharas 14 aylık oğlum uyumuyo uykuyla savaşıyo napicam bilmiyorum tek bildiğim artık dayanılcak gibi değil nasıl yapicam nasıl düzelecek bilmiyorum inşallah ben kafayı yemem iyice sinir hastası oldummm
SAREyvz Talharas Allah yardımcın olsun canım 🤗 eşinle dönüşümlü baksanız en azından uyku yüzü görürsün yoksa tek başına çok yorucu
Nescafe Talharas 4-5 gündür bizde de aynıdurum var ya . Şaka gibi cocuk uyumuyor geceleri şimdi yeni uyudu kafayı yemek üzereyim bende 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ant331 Talharas bizde geceleri milyon kere uyanır. Sabahta 7 de ayakta. Akşam yatırırken direniyor. Geceden sabaha 1 kere kalktığını görmedim daha hic. Minimum 3 kere kalkıyor
Talharas Mom356 diş çıkartırken sadece bi iki Zorluk çektik biz bunu huy edindi kendine, resmen uykuyla savaşıyo şimdi uyudu daha gece 1 de bi uyandı anca işte
ikizbabymom Talharas 1 yaşından sonra uyku gerilemesi oldu kızımdada niye bilmiyorum gündüz uyumuyodu uyusa da en fazla yarım saat 19 aylıklar 1 aydır gündüz en azından 1 saat yatıyo gece beslenmesini kestim eğer ağrıları olmazsa kesintisiz yatıyolar öncesinde saat başı kalkıyolardı
Mom356 Talharas benım kızımda böyleydi uyku düzeni yoktu doktora götürdüm bir bitkisel ilaç verdi çok şükür o uykumuzu düzene soktu