Sevgili anneler kizim premature bir bebek nrmalde 4 aylik ama.duzeltilmis yaşı gelişimi vs 2.5 aylik bebek. Misal bugun cok huysuDu gunduz hc uyumadi erkenden uykuya daldi saat aksam 9 da son beslenmesi ,9 da oldu. Gece kalkip 2 de besledim bunda bir sknti yok uykulu mamasini icti. Ama suan yani 4 bucuk saat geçti beslemeye calisiyorum kızıyor istemiyor kesinlkkle. Doktorumuz kgmuza bakarak bir kereligin le 5 saat ac kalabilir uyuysa hzrlysa bisi olmaz dedi. İlk beslnmesi 5 saat arayla oldu simdi yine 5 saat geciyor uzerinden ve kesinlkle yemek istemiyor uykuyu tercih ediyor . Sinirlerim bozuldu ne yapsam ne etsem yemedi hep.boyle yapiyor . Sabah 9 10 a kadarda yemek istemiyor. Neler yapablriz bu durumda anneler benim.gbi.olan var mi ? Birde benim kzm cok istahsiz bir bebek mamayi zorla icer gündüz bile binerona saldrmaz düşünün. Yemeyince cok mutlu bir bebek herkese guler hareketli vs o konuda bir skntsi yok. Ama mama yemek istemiyor 😔istahi açılması icin bisiler yapablrmym acaba ? Suan kg su da 12 gün once 4730 gramdi