Ndrg-12 Sütüm az çekişi kuvvetli pompa önerisi olan var mı? Weebaby almıştım mecburen araştırmadan. Çekişi çok kötü boşaltmıyor memeyi.
YavruAslanArden Ndrg-12 benimde sütüm azdı mochi aldım bebeğim birinden emerken diğerine onu taktım öyle öyle çoğalmaya başlıyor elektrikli pompa kullanmıştım ilk hiç işime yaramadı
Tobby19 Ndrg-12 merhabalar ben bebeğim emmediği için hastanede doğumdan hemen sonra sağmıştım hastanedeki elektrikli pompadan, sonra aynısı eve kiraladım çünkü ne kadar sağmaya devam edeceğimi bilemediğimden almak mantıklı gelmedi ki zaten elektrikli profesyonel olanlar epey pahalı, bulunduğunuz yerde böyle bi imkan varsa alternatif olarak değerlendirebilirsiniz
Tobby19 Ndrg-12 ben çok memnun kaldım 1den 7 ye kadar çekiş kademeleri mevcuttu bahsettiğim modelde ve göğüs ucu büyüklüğü iyi ayarlanmış bi aparatı vardı, https://www.medela.com.tr/ linkini bırakayım ben
YavruAslanArden Ndrg-12 evet bende bu yüzden çok tedirgin oldum almak için sonra aman dedim aldım ve çok şükür dolapta bile süt biriktirdim şuan bile emziriyorum bir göğsümde bebeğim diğerinde mochi
Tobby19 Ndrg-12 Lactina Hastane Tipi Süt Pompası diye geçiyor 1 aylık ücreti 200 tlydi, hijyen açısından kullanılan aparatları ilk siz kullanıyorsunuz zaten bir sorun teşkil etmiyor aparatları da 90 tl
Ndrg-12 YavruAslanArden bende bu yüzden tedirginim alıp almama konusunda 😥 meme reddi yaşıyorum bu aralar
YavruAslanArden Ndrg-12 dediğim gibi kendi adıma öneririm ama olur mu olmaz kı bilemem bende de elektrikli pompada zorla 30 ml çıkıyordu çok üzülüyordum sonra demenek lazım deyip mochiyi aldım ztn birini emip birine mochi takınca beyne ikiz bebek sinyali gidiyor ve artış sağlıyor karar sizin elbette
Merimerimeri Bende medela hastane ripi pompa kiraladım 4,5 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Gerçekten sütünüzün olmadığını düşündüğünüz zamanlarda bile süt sağabiliyorsunuz. Aylığı 200 tl, 6 aylığı 750 tl di. Ararsanızda eve hizmetleri var diye biliyorum.
Merimerimeri Cihazın üzerinde birçok numara var istanbul avrupa ve anadolu yakası için alan koduna bakıp arayabilirsiniz. Sümer süt pompası satış ve kiralama 0533 377 79 17 0530 667 03 01 0212 234 94 71 0212 542 56 46 0216 545 58 42