Cinarrryigit Bebeğim 6 aylık artik küvette file üzerinde yıkamak zorlaştı çünkü ağırlaştı banyoda küvette yıkamak zor oluyor tam oturamadigi için siz bebekleriniz bu dönemde nasıl yıkıyorsunuz herhangi kullanışlı bir aparat varmı kolaylastirici
reynwoman Cinarrryigit e bebekte baby jem banyo&mama oturağı diye geçiyor önden açılmalı altında silikon vantuz yapışkanları var parkede yada fayans beton vs yapışıp sabitleniyor ben ondan aldım artık banyo işimiz cok cok kolaylaştı cok güzel bi Ürün yapmışlar valla bu cok gerekli cidden e bebek sitesinden bakın trendyolda da var
Echche Cinarrryigit dikdortgen çamaşır sepetimin icine koyup oyle yıkıyorum. Altına da müslin yayıyorum sirt kısmına yanlarına falan da denk geliyor bez. O yüzden kaymiyor. Cok rahatlık. Kenarları da delikli olduğu için su akıp gidiyor. Cok kolay yıkanıyor bu çözümü bulduğumda cok sevinmiştim. Şiddetle tavsiye ediyorum 😀
Cnksncnsu Cinarrryigit banyo oturakları çok kullanışlı oturma destekli olması yıkamanı çoook kolaylaştırıyor