Busravebebegii Iciriken uyku tulumuna döküldü ve 1 haftadir ne yaptıysam geçmedi leş gibi kokuyo napayim nasil çıkar bu koku yardım edin arkadaşlar 😪
Tnshmszynp Busravebebegii ben 5-6kez yıkadım kosla döktüm beklettim hiç bir skeikde geçmedi yine azda olsa kokuyor izi de geçmiyor kaldi
Browni_61 Busravebebegii vanilla evdeki kokusunu yok eder genlde.Suyun icine vanilla dokup kokan kiyafeti o suya batir biraz beklet sonra yika yda vanillayi direk kiyafetn yag dokulen kismina dök beklet yika.Insallah gecr yumusatici birz bol koy kokusu yogunlaşsin
Mom44454 Busravebebegii ay aynı şey benimde başıma geldi 4 parça kıyafet 😭 beyazı 3 gün çamaşır suyunda beklettim bana mısın dememiş şimdi hepsini tekrar bastım çamaşır suyuna makinede bol deterjanla uzun ayards yıkayacağım çıkmazsa çöpe atarım bayılırım o kokudan😑😅
elmaliturtam Busravebebegii ay illet bir koku ne kadar yıkarsanız yıkayın çıkmıyor neler denedim en sonunda pes ettim attım çöpe dökülenleri. İnşallah giderebilen biri bulunur
Busravebebegii elmaliturtam karbonat okudum internette bi deneyeyim onu yarin cok sanmiyorum da çıkacağını 😔