Browni_61 Moderatör olmak için verilen linke girmiyo kopyala yapıştır yapip mail atmayida denedim alıcı gecersiz diyo.Başvuru yapan oldumu sizdede böyle bi sorun oldumu veya basvurduysanz nasil yaptinz?
Browni_61 Deletedmom4440 alici kismina kopyala yapitr yapiyorm veriln link adi cikiyo altina mailto yaziyo ama gondere bastgmda gecersz alici diyo neden acaba sizdede cikiyomu mailto yazısı @NaimeYilmaz
Organikumos Browni_61 sağında solunda boşluk falan kaldıysa maili yapıştırdığınızda belki ondan yapıyordur 🤷🏻♀️
Browni_61 Mom82902 cnm giriyorum kopyala yapistr yaptm cikiyo yaziyo verilen e postyi ama isteniln bilgileri giriyorm gondere bastığımda hata verip yazili olmasina ragmn alici girin diyo tekrar
Browni_61 Mom091 sizn attgnz linkte acilmiyo kopyala yapiyorm gne ayni mailto die bisy yazmiyo sizde bnde oda cikiyo onu kabul etmiyo sanirim.onu silincede komple mail adresi siliniyo
Mom091 Browni_61 kendiniz manuel olarak yazdınız mı peki? Linke tıklama yada kopyalama değil de yazarak?
Browni_61 Mom091 Gonderildi galiba canm linki kopyalarkn mailto yazan kismi kopyalarkn sildm sadece mail kopyaldm gönderdi bilgileri girdm konu kismni bos biraktm yani konu moderator ama bnu oraya yazmadim yazmakmi gerekiyodu
Browni_61 Mom82902 Organikumos Hallettim kizlar gönderildi birinde kullanici adini yazmayi unutmusm tekrar yapip gonderdim