cilem123 Kızlar 3,5 aylık bebeğim için kanguru önerileriniz var mı? 🙄 Rahatça gezdirebileyim artıkkkk
hunilimomm cilem123 ben mamadush aldım 8 9 ay kullandım vallahi pazara markete giderken çok rahat ettim
DaisyMom cilem123 40 imiz ciktigimizdan beri mamadushbaby kullaniyorum.Yenidogan aparatiyla beraber.suan 2 bucuk ayligiz cok memnunum.Rahatlikla kullaniyorum.
cilem123 hunilimomm Peki mamadus’un bu desenli olanları mı? Birde benim bebek dışa dönük daha rahat geziyor, hiç sesi çıkmıyor. Baldırlarını kesmiyor dimi?
EmineB10 cilem123 kanguru da dışa dönük taşımayı hiç tavsiye etmiyorlar hatta kesin bir dille uyarıyorlar yapılmaması gerekiyor diye bir araştırın isterseniz Google da. M oturuşu normaldir. İlk 3 ay yeni doğan aparatı ile daha sonra da normal şekilde bildirebilirsiniz . Kendi sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı içim ergonomik olan bir kanguru tercih edin. Bütçe ayırırım diyorsanız babo 4G tavsiye ederim neko da çok güzel
hunilimomm cilem123 var canım benim müzik desenliydi dışa degil de sana doğru dönük tavsiye ediyorlar doktorlar kanguru da m pozisyonu önemli öyle bacaklarını kesmiyor zaten mamudush da doğru bi pozisyon
Nur0611 Ben mamasus aldim 3 aylikken bacaklari cok ayrildi korktum kullanmaya snra e bebek baby plus aldim cok kotu hic sevmedim bebek geri tartiyor onda. Az daha sabrettim 4 aylikken mamadus kanguruyi kullaniyorum cok rahat
cilem123 Nur0611 Evet bende resimlere baktım, bacaklar çok ayrık duruyor.Oda aklımda soru işaretiydi😌
Duygu588 Benim bebeğim 4 ay 19 günlük ben hala kanguru kullanmıyorum salıkocağına sordum 6 aydan sonra kullanın dedi. korkudan bende kullanmıyorum şuan, sizinkiler kaç aylık kullanmaya başladınız aceba ?
kisgunesi-0102 Duygu588 Allah Allah ben 2 aylıkken kullanmaya başladım minderiyle beraber hatta bana da sağlık ocağındaki ebe dedi kullan diye çünkü bebeğim çok gazliydi iyi geliyor dedi dediği gibide oldu çok rahat ettim
turnagul cilem123 Aslında bebeklere için en sağlıklı duruş bacaklarını m şeklinde durması hem bebeğin omurgasına daha az yük binmiş oluyor hemde taşıyan için daha rahat oluyor
cilem123 DaisyMom Peki bu desenli olanlarımı ? Birde bacaklar çok ayrık duruyor gibi inceledim, bebek rahatsız olmuyor mu?
Mervesrrtrkmn cilem123 mamdush bacaklar ayrık duruyor bebek katlanıyor sankı onda e bebekten baby plus alcam fiyatı 60-70tl arasında ben 4aylık oğlum kucağımda gezdıremıyorum artık sureklı ayakta gezmek ıstıyo yoksa aglıyo hep
DaisyMom cilem123 yok sade siyah olan var bende onu kullaniyorum.Trendyoldan almistim.Ben daha oyle bacaklari ayrik kullanmaya baslamadim.Daha erken 3 ayi gecsin oyle baslicam.Suan yeni dogan aparatiyla kullaniyorum.Onlarin hepsi m oturus pozisyonuna uygun.Benimki 3 farkli pozisyonda tasinilabiliyor.Bu ozellikte olan kanguruyu alin.Bebeginiz henuz kucuk oldugu icin uzun sure o oturusta tutmayin.
Mervesrrtrkmn kisgunesi-0102 oturur pozisyonda ama ondan tereddüt ettim bebek katlanıyor ıkı büklüm resımlerdede
kisgunesi-0102 Mervesrrtrkmn yok hayır aslında öyle değil yenidoğan aparatiyla kullanildigi zaman bebekte küçük haliyle öyle görünebiliuor ama zaten biraz büyük bebeklerde o şekilde görünmüyor kolları dışarıda olunca dahada iyi oluyor
Pankek cilem123 Ergobaby 360 kullandım rahat bir model çocuk için. Hele de erkek çocuğu için kanguru önemli