alerjikbebekannesi ozgur28 bebeğini ne kadarlık annesi ? Kimyon rezene demleyip kendin içebilirsin, bebeğin karnına ayaklarına sıcak havlu gaz kameri evde hangisi varsa onu koyabilirsin ve masaj yapın YouTubeda örnekler var
HayDel ozgur28 biogaia diye bir probiyotik var günde 5 damla veriyorum bir aydır ve faydasını gördüm. Deneyebilirsiniz doktorumuza da danıştım hiç bir sakıncası yok.
Tugceonrdml_ ozgur28 21 günlük kolik bebeğim var . Rezene çayı 1 kaşık kimyon çayı 1 kaşık zinco damla tatlı badem yağı masaj veya 10 damlaya kadar her emzirme arasında 5 dakika da bir gaz çıkarıp tekrar emzirin
Simra Deletedmom5284 yüz üstü yeni dogmus bebekler ve 3 aya kdr yasak neden diye sorcak olursan kafasinj cevirebiliyorlar o yuzdn bogulma tehlikesi olur yanlis bilgi vermeyin
Deletedmom5284 Simra başında bekleyerek uyutmalı zaten ben kızımı öyle alıştırdım gündüzleri ben başındayken yüz üstü uyuttum hep gaz problemi olmadı çok fazla
Simra Deletedmom5284 yani öyle tabi de yani anne belki uyumak istiyor belki isleri var o yuzdn yani yuz ustu pek onerilmiyor