Sdilek Anneler size soru sormak istiyorum. Kızım 4 ay 8 günlük bugün sabahtan beri ateşleniyor iştahsız çişini yaparken mızmızlanıyor eşim nöbette olduğu için dr a götüremiyorum sebebi ne olabilir yarın sabah ilk işim acile götürmek olucak
Yelda35 Sdilek idrar yolu olabilir zorlanıyorsa idrar yaparken. Ateşi takip edip bir yere not alın 38 olunca ateş düşürücü verin
Mira61 Sdilek idrar yolu enfeksiyonu olabilir calpol verin ateşi düşmesi için yarında acile götürün geçmiş olsun
Sdilek Elifinmamisi evet bende idrar yolu enfeksiyonun dan şüphelendim 4 saatte bir calpol veriyorum ateşini önlemesi için yarın ilk işim acile gitmek olucak 😔
limonlukarpuzzz Sdilek mutlaka gidin idrar yolu enfeksiyonuyla kucuk yaşlarda olduklari için bonrekte hasar birakabiliyor geçmiş olsun çok 💕🙏
06082020 Eklem yerlerine ıslak bez koyup silin sürekli alnını boynunun altını koltuk altını diz kapaklarını flan çok kalın giydirmeyin bide bj kac kaşık su verin
Sdilek 06082020 mama yediği için her mamadan sonra 3 çay kaşığı su veriyorum ıslak bez ile de sildim calpol veriyorum umarım bian önce sabah olur ve Dr a gidebilirim :(
Sdilek 06082020 yaptım evet eklemlerini sildim ıslak bez ile şimdi de ıslak bezi anlına koydum gene çıkıyor ateşi :(
Sdilek 06082020 dün gece dayanamayıp eşimi nöbetten çağırdım idrar tahlili yapıldı fakat temiz çıktı tahlili ateşi devam ediyor 4 saat ara ile Dr calpol verebilirsiniz dedi calpol veriyorum o biraz fayda ediyor fakat etkisi geçince tekrar ateşi çıkmaya başlıyor mamayı kaşıkla veriyorum öyle yiyor biberon almıyor. Anlamıyorum neden böyle oluyor 😔