Berfin988 Mom078 leke değil gibi şiş çünkü et parçası gibi belkide diş yeni çıkıyo o zorlanan et parçası kan ilacından leke olmuştur onu bilemem ama 3 4gündür var ebe karbonatlı suyla sil dedi ama kattiyen ağzını açmıyor kitliyor
Mommysharkdoodoodoodoo Berfin988 evet iç kısmını iyice inceleyin şişlik morluk kararma var mı diye bir bakın
TinkyWinky Berfin988 görüntü hakkında bilgim yok , ama başlık yönetimin başarılı 🤣🤣bazen benim de aklıma gelmiyor değil çarpıcı başlık atmak 😬
Berfin988 TinkyWinky arada yap canım işe yarıyor aynı fotoğrafı 1saat önce falan açtım kimse bakmadı 😂😂👍
Mom078 Berfin988 Ah bebeğim Ya ben önemli olduğunu düşünmüyorum ama tabi dr a göstermekte fayda var çok geçmiş olsun
Zeyy16 Berfin988 canm diş yeni cıkmaya başlamşkenn dişin böyle olması biraz düşündürücü bnce önemli bişy olabilir burdakilere sormk yerine bnce hmn doktora götürmelisin burda kimse doktor dişci vs degil kesin ne oldugunu bilemezlerki
Zeyy16 Berfin988 cocuk doktorundan almalısın ne oldugunu illa bilir diye düşünüyorum cnm zatn dişçilik bir konu varsa zatn yönlendirir seni umarım önemli bişey yoktur ♥️