crazymommm Kızlar kızım 7 ay 12 günlük desteksiz oturuyoruz bir aydır ama dönmüyor yüz üstü yatırıyorum bir az kalıyor elleri üstünde sonra ağlıyor benim gibi durumda olanlar var mı dönmemesi normal Mİ
Arveninannesiii crazymommm bizimki 8 bucuk aylık daha yeni yeni başlıyor dönmeye normal bence her bebeğin gelişimi farklı daha ufak siznki
nazzlicann_12 crazymommm korkulacak bir şey yok her bebek aynı değil döner mutlaka yere geç bıraktıysanız o dönmeyi henüz keşfedememiştir. Sıkmayın canınızı 😊
Organikumos crazymommm kuzum benimkide 7 aylık. 4. Ayından beri dönüyor hele 2 aydır sürekli dönüyor ama benimkide desteksiz oturmuyor ve emekleme gibi bir çabası asla yok. Bebekten bebeğe değişiyor bu gelişmeler ya 🤷🏻♀️
melikeeomeer crazymommm bizde 7. Aya gireceğiz gece uyurken yüz üstü dönüp uyuyor geri sırt üstü dönüyor ama gündüz ben yüz üstü bıraktığım zaman dönmüyor heralde biraz daha zamanı var
crazymommm Arveninannesiii teşekkür ederim 🙏 anne olunca demek normalde panik yapmayacağım şeylere panik yapar oldum 😊
crazymommm nazzlicann_12 teşekkür ederim 🍀sanırım hiç büyümesin isterken bir yandan da hemen büyüsün istiyoruz 😀
ikraSu_21 Bizimkide 7 aylık cnm yüz üstü durmak isdemiyor yatırtıgımda tam dönmüyor inşallah dönerler canım sürekli yere bırakıp yapmak lazım bide her bebek farklıdır unutmayalım😊🙏
crazymommm ikraSu_21 evet aynı durum bende de var işte canım yüz üstü çığlık çığlığa kalıyor mecbur ben geri döndürüyorum🤷🏻♀️
omerrmoms crazymommm 4 aydan beri yavaş yavaş dönmeye çalışıyordu ama 7 ay içinde tam anlamıyla dönmeye basladi.. yüz üstü yatırınca benm ki de hiç hoslanmiyo
Feyzza crazymommm aynen benimki de koyduğumda ağlıyor ama sık sık koymaya gayret ediyorum gerçi daha küçük benimki
Feyzza crazymommm bebeğinize öğretebilirsiniz YouTube bir sürü egzersizler var ben ara ara koyduğum da dönemeyiz öğretiyorum ona zaten hergün birkez yaptırsanız 1 aya kalmaz öğrenmiş olur
crazymommm Feyzza izledim aslında çoğunu uykuladım ama desteksiz kendi oturdu bir anda dönmeyi yapmıyor🤷🏻♀️
FatmaKrbkl crazymommm benim oğlum da 7 ayda döndü ama halen desteksiz oturamıyor 🤷🏻♀️ dönme çabask olduktan sonra korkmayın inşallah yakın zamanda döner 😊