Sultandizman Oglum 1 yasinda ve asiri istahi acik kalorisi yuksek besinlerde veriyorum ama mama mama diye gezio verincede yiyo sizler gun icinde neler yediriyosunuz
Sultandizman Papatyaseverr emmio benimki mamayi sadece gece veriyorum gece 12 de falan yatio sabaha kadar 4 5 kere en az kalkioz 120 150 ml ne versem icio
Bebisveannis Papatyaseverr biz de aynı 😢😢 her şeyi kendi yemek istiyor çorbayı bile 🤦🏽 Onu da yapamayınca sinirleniyor bana da izin vermiyor yedireyim 😒 öyle olunca da sürekli emmek istiyor. Napicaz bilmiyorum 🤷🏽♀️
Sultandizman Minakanne ben cok sık doktora goturmuyorumki rutin icin hani onemlu bi rahatsizligi olmayinca
Kadert Bebisveannis bn onun yiyrbilecgi seyleri çatala takıp eline veriyorum o yerknde sulu oln şeyleri bn yediriyorum deneyebilirsnz
Serzane Bebisveannis aynı durumu yaşıyoruz benim oğlumda 1 yıl 2 aylık ilk başta ek gıdayla aramız iyiydi ama 1 yaşından sonra herşeyi kendi yemek istiyor ve yemiyor sürekli meme emmek istiyor doymadığı için
Papatyaseverr Bebisveannis Gerçekten zor artık sütü bile azaltmak istiyorum süte düştükçe yemek seçmeye başladı iyice yemek az yiyince doymuyor tekrar meme başa sarıyoruz 14 aylığız siz kaç aylıksınız