Melis89 Selam kızlar 7,5 aylık oğlum son zamanlarda geceleri uyurken yüzüstü dönüp uyumak istiyor ama ben korktuğum icin o döndükçe ben çeviriyorum sabaha kadar 🤦🏻♀️ Nefessiz kalır diye. Başka ne yapabilirim uykusunu da bölmek istemiyorum çünkü 😢
Uyurgezer_peri Melis89 7,5 aylık bebek nefessiz kalmaz ki artık kurtarır kendini. Yüzünü gömerek mi uyuyo kafasını cevirmiyo mu yana
Hbbadgzl Melis89 etrafında küçük yastık ve büyük battaniye örtmediğiniz sürece hiç bişey olmaz kızım 2 aylıktan beri yüzüstü uyuyor korkmayın yatağını oldukça boş tutun yaz geldi zaten döne dolaşa uyucaktır ☺️
Nesiberva Melis89 bende yan yatırıyorum kendinizi dönüyor yüz üstü yatıyor bu arada 10 aylık bebeğim sıkıntı yapma hareket edebilecek aydalar korkma bence
Melis89 Uyurgezer_peri yanı şöyle o döndüğünde ben beklemeden çeviriyorum belki çevirecek ama ben çok korkuyorum 😢
Uyurgezer_peri Melis89 daha uzun uyiduklsri kesin o halde. Bi bırakın bakalım korkmayın, baş boyun kontrolü oluştu sonuçta zaten rahat edemez
Hbbadgzl NarTanesi Melis89 6 aydan sonra bebekler dönerek uyur daha rahat uyurlar etrafını kısıtlamanız uykuda dönmediğinde uyanmasına neden olur böyle şeylere hiç gerek yok oldukça rahat uyutmaya çalışın
Nareninmom Biz 1,5 aylık yüz üstü dönmeye başlamıştık sağ veya soluna yatırarak sırtından ve önünden yastık destekle sıkıştırarak buldum çareyi kişiden kişiye değişir doğruluk payı belki 3aylık oldu hala aynı şekilde devam ediyor🙂🙃
Merve_kozz Melis89 oğlum doğduğundan beri hep yüzüstü yatırdım tbi ilk ay gözetim altında snra baktm kafasını gayet rahat ceviriyor şimdi 2.5 yasında hala yüzüstü uyuyor 😂😂 bence rahat bırakın sizede yazık uykusuz kalırsınız koca gece
Melis89 Merve_kozz mesela su an yan yatıyor ama ben uyursam ve o yüzüstü dönerse ve çevirmezse basını ya 😢😢
Uykucubv Melis89 Bende korkuyordum taa ki kendini nefessiz kalınca attığını görene kadar bırak istediği gibi uyusun yüz üstü gazını falan iyi çıkarıyorlar bende post açmıştım ve büyümüş artık istediği gibi yatmak istiyolar ☺️☺️☺️