elseval hanımlar merhaba.iyi geceler.sidefer kan damlası kullanıp bebeğinin kakasında demir kokusu alanlar oldu mu acaba.yada başka marka da olabilir.normal bir durum mu bu?pazartesi soracağım ama o zamana kadar danışmak istedim.teşekkürler şimdiden.
Alyamom1 elseval bilmiyorum ama şurada bekleyeyim doktorumuz sidefer önerdi kabızlık sorunumuz çok olduğu için
Cgnege44 elseval sidefer kullandığımızda hicbisey yoktu öncesinde ferrum kullanmistik hem siyahlık hem kabızlık hemde kötü bı koku yapmıştı
Elactus elseval canım biz 4. Ayda başladık damlaya ilaç kokusu çok net alıyordum kakasında ama sorun etmedim genelde demir ilaçları kakaları etkiliyor şuan ek gıdaya başladık artık normal kaka kokusu alıyorum ama sidefer oldukca iyi bir damlaymış
Fencimam Sidefer kullanıyorum kabızlık gaz ve kötü koku kakada renk değişimi olmadı canım. Fermix kullandım asırı gaz yaptı kabız oldu. Kakası feci kokuyordu. Sonra sidefer aldım çok memnunum
elseval Fencimam bizde de sadece koku oluşumu var birde çok az renk koyulaşması.o normal oluyor biliyorum da koku konusundan emin olamadm.teşekkürler
elseval Elactus anladm teşekkür ederim.telaş edecek birşey yoksa bizde kullanmaya devam ederiz o zaman.
Cgnege44 elseval hayır yetiskinlerde kan ilacı içince oluyor aynilari içmeyi sevmediği için bırakmıştık biz sideferi severek içmişti .