Aaceylans Merhaba sevgili anneler 84 günlük bebeğim üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için doktor ventolin ve prospan surup verdi prospandan hemen sonra kusmaya başladı dr normal dedi sizde bu süreç nasıl gecti
Haticekrk Aaceylans mrb geçmiş olsun bizde kullandık ventolin bizde de oldu kusma Dr tekrar gittik kusması için kan ve idrar tahlili yapıldı kan değerleri düşük çıktı şimdi kan ilacı kullanıyoruz azaldı kusma bide ventolin kızarıklık yapıyor sizde de oldumu
Tubisimben Aaceylans benim bebeğim de 2 aylık doktor bana sadece prospan verdi kusma yaşamadık ama balgamlı kussa da boğazları rahatlasa diye istiyorum bazen çok emdiğinde sümükümsü bir kusma oluyor sizin ki nasıl?
Aybars22 Aaceylans prospan şurup balgam söktürücü olduğu için kusturabilir dr oğluma da vermisti kusma oluyodu azar azar balgam cikardi. Kakasindada balgam oluyodu. kusmasi normal bence
Aaceylans Dün başladık biz ilaclara kan değerlerimize bakıldı onlar iyi çıktı ama mikrop kapmış işte :( dr prospan balgam sokturdugu icin kusma olur demisti ama pek normal gelmedi bana ya
Haticekrk Hmm kusmayla atıyor o zaman o balgamı aşırı kusma oluyordu bizde emdiği an geri çıkarıyordu ama geçer inş bizimki yeni yeni azaldı kusma
Elifnazinannesi Geçmiş olsun canım üstte kalsın. Bizde 3 aylıkken olduk ama hava verdi bize doktor ventolini bilmiyorum o yüzden
Sinem_ayaz Bizim de doktor hemen ventolin verdi bebeğim şiddetli şekilde kustu cevremdekilerde ventolinin ağır bi şurup olduğunu bronşitte falan kullanıldığını söyledi vermedim bi daha atlattık Şükür
DefneHiraa Canım benim bebeğim de 10 günlükken üst solunum enfeksiyonu oldu biz hastanede yattık hem serviste hem küvez de ama taburcu olurken bize de o şuruptan verdi bizim ki kusmadı ama kusması çok normal balgamı atabilmesi için
Aaceylans Tubisimben canım benimki baya kusuyordu ama dr bize yarim ölçek demişti o çok gelmiş şuan 1 çay kaşığı veriyorum kusmasi kesildi
AliMiran Çok geçmiş olsun öncelikle bende surup kullandım .ama işe yaramadı ve hemen doktor tavsiyesi olarak buhar makinesi aldım ventolin i o şekilde kullandım 1 hafta içinde iyilestik.. tavsiye ederim
Aaceylans AliMiran çok teşekkürler bizde ise yaramaya başladı şuan öksürük dışında çok şükür bireyimiz kalmadı o da azaldı sayılır