ArassMom_ Kullanıp memnun kaldığınız göbek ve basen için toparlayıcı ve inceltici bir tayt varmi 🙄 Yada takımı😊
SweetPaw ArassMom_ E bebekte vardı dikişsiz toparlayıcı tayt diye geçiyor sanırım. Bedeninizden bir beden küçüğü özellikle gayet iyi toparlıyor.
TiniminiKayra ArassMom_ Ben termal tayt ve atlet aldim ewde Leslie fln yaparken giyiyorum baya baya terletiyor
ArassMom_ SweetPaw Termal takımlardan varmi önerebileceğiniz terletme olarak çok etkili oluyor diyorlarda
SweetPaw ArassMom_ termal takım olarak onerebilecegim bir marka yok daha dogrusu termallerle ilgili çok bir bilgim yok canım ama dediğim taytla egzersiz vs. yapsan gayet iyi terletir
yigitmomss ArassMom_ ünlü bir markanın korsesi vardı emzrdgm için sürekli kullanamadım diyet + leslie baya toparladı beni.İns sende dilediğin kiloya ulaşırsın
ArassMom_ SweetPaw Baktım ama onun karın kısmı biraz geniş gibi duruyor daha sıkı bir tayt daha iyi olmaz mı karin kısmı için
ArassMom_ yigitmomss Kilo olarak çok bir fazla yok ama sezeryan sonrası ufak bir göbek kaldı onu vermek istiyorum aliskin olmayınca insanın canı sıkılıyor 🙈 Teşekkür ederim
TiniminiKayra ArassMom_ termaltaytm_net bu sayfadan aldim canim 2gun oldu bugun giydim leslie yaptim yarim saat atleti cikardim gobegimde su akiyodu resmen insallah faydasi olur kurtulurum göbekten😂
SweetPaw ArassMom_ Hamile taytı gibi olanlardan değil karın kısmı ekstra sıkı hatta ama sitesine bakıyorum link atmak için tükenmiş herhalde bulamadım bahsettiğim taytı
SweetPaw ArassMom_ aldığım neymiş diye eski alışverişlerime baktım ürünün tam adı için, ürün alta linkini bırakacağım ürün olarak görünüyor ama benim elimdeki ürünü bir hamilenin giymesi hem zor hem sakıncalı bence. Aldığım taytin özellikle kalça karın bölgesi inanılmaz sıkı ve toparlayıcı. Sitedeki ürün hamile taytı diye geçiyor aynısı mıdır emin değilim sizi yaniltmayayim yani. https://www.e-bebek.com/baby-mom-babymom-dikissiz-hamile-tayti-p-genbmmktyt003002/?gclid=Cj0KCQjwppSEBhCGARIsANIs4p7axcvJlv9jKuD1vzVK9ATBnSDTgnmQihcnaNVCnOg2eiYWyDPN9OgaAhVkEALw_wcB