Giizz Semihacivelek 180 günü tamamlamadan birşey vermeyin su bile vermeyin diyor doktorlar ne bu acele? ömrü boyunca zaten yiyecek
Mirzaninannesii Edaomeraktas 😱😳😳 hala danone verenlerin olmasına şaşırıyorum. Büyük çocuğa bile zararlı. Hele bebeğe hiç verilmemeli. Hem de 4 aylık 😔 lütfen araştırın. Yazık bebeğinize. Hazır gıdalar iyi değil. Tuz şeker 1 yaşa kadar yasak.
Ye2020 Semihacivelek ben başladım ama doyumluk değil tadımlık yoğurt elma havuç veriyorum balkabagive muzdad denedim birdebenim bebiş 5 aylık olmak üzere sütüm az olduğundan hep mama verdiğimdenerken başlamak istedim tabi doktoruma dorfum
Mirzaninannesii Semihacivelek doktor özellikle başlamanızı söylemediyse 6. Ayını doldurana kadar anne sütü veya förmül mama dışında bir şey vermemelisiniz.
Bebesaaaa Benim kızımda biberon tutmuyor 4 ayında kaşık mamalarına başlayabilir miyim bilen var mı tardım edin belki onlar doyurur onu formül mama asla içmiyor sütte yok anne sütü
Bernagktas Semihacivelek bence biraz daha erken biz 6 aylık olduk, 5 buçuk aylıkken tadimlara başlamıştık. Biraz daha bekle bence😊