badew Kızlar adetim yeni bitti ama çok fazla koku hassasiyetim iftar yaparken birden midem bulanıyor,yeni yikanmasam hamileyim diye test yapcam acaba bosuna mi şüpheleniyorum.
FatmaKrbkl badew adetiniz yeni bittiyse nasıl hamile olabilirsiniz ki, üstüne görme ya da yerleşme kanaması adet görmekten çok daha farklıdır, adet olmadığını anlarsınız, 2-3 gün anca sürer ve giderek artan bir kanama değil aksine azalan bir kanamadır.
badew birkizannesi_ böyle birşey deneyimleyen var mı diye merak ettim cevap vermek zorunda değilsiniz tabiki
SeherRonyaMelek badew yani adetin yeni bittiğini söylemişsin ama üstüne görme yaşayanlarda var pazartesi bi test yap bakalım hayırlısı olsun
Nltka Ay bende çift korunuyorum ama bir ayda bir kere adet oldum aradan 15 20 gün geçti lekelenme gibi akıntı geliyor bir ayda iki kere adet olunur mu neyin lekelenmesi bu anlamıyorum belim karnım kasıklarım ağrıyor hep
Edaomeraktas Nltka ben doğum yapalı 4 ay 21 gün oldu adetim gecikti bizde korunmuyoruz acaba hamile miyim çift çizgi görmekten korkuyorum o yüzden soruyorum
Edaomeraktas Sadakatsiz benim eşim yüzünden eğer korunursan bosarim seni çocuğu göstermem falan dediği için eşim çocukları çok seviyo bı kızımız var bı daha olsun istiyo