Sydbll İyi günler. 6 ayı doldurduk ek gıdaya geçtik ancak yoğurt ve yumurtayı yemiyor ağzını açmıyor. Dün yoğurt verdim az, öğürdü. Nasıl yapıcam ben bunu çok moralim bozuldu. Doktor uyabileceğim liste verdi ama o listeye uymak için zorla yedirmek lazım
Hande Sydbll canım hiç moralini bozma çünkü ilk tepkileri öğürmek oluyor☺️ Tanıyorlar yiyecekleri pes etme sonra alışıp yiyorlar sevdikleri şeyler oluyor onlara daha fazla iştahlı oluyorlar hatta. Yoğurda biraz pekmez katarak verirsen yiyecektir
GozdeMiray Sydbll 1-2 kaşık tadımlık başla zaten ilk zamanlar normaldir yoğurt biraz ekşimsiyse yapar, alışacaktır zamanla
leylaa Hande Aynı durumdayız elma gibi şekerli bir meyveyi bile çıkarıyor. Pütürlü olması mı garip geliyor anlayamadım. Bugun üçüncü gün hala aynı. Böyle devam etmez umarım.
Sydbll Hande GozdeMiray Doktorun verdiği listeye uymaya çalıştım ama yok olcak gibi değil. Sabah 1/8 yumurta sarısı öğlen sebze püresi akşam bir dilim meyve rendesi ve yoğurt ver dedi. Bunları bu kadar zaten yiyemez ki napcspımı şaşırdım valla iki gündür sinirlerim geriliyor ya😶.
Hande leylaa etmez canım merak etme muz ver bak nasıl iştahla yiyecek ☺️ Ayrıca pütürlü ver çiğnemeyi öğrensin hep püre olunca zorlanırsın büyüdüğünde