Edaomeraktas Arkadaşlar kızım 4 ay 21 günlük ve adetim gecikti acaba hamile olabilir miyim sezeryanla doğum yaptım eğer hamileysem bı sıkıntı falan olur mu
Ultraslan40 Edaomeraktas Eğer şüpheleriniz varsa test alıp yapabilirsiniz. 😂 sinir streste geciktirir bebekte geciktirir.
pamuksekerinannesii Edaomeraktas ay korunmamak valla iyi cesaret 😂 istiyorsunuz o zaman ben daha bekliyorum istiyorum ama cesaret edemiyorum 6 aylik kizim diyorum bi 5,6 ay daha gecsin bakariz o zamanda ertelerim gibi😂
Edaomeraktas pamuksekerinannesii valla kuzum ben istemiyorum açıkçası eşim tekrardan istiyo ben sprail taktırmak istiyorum ama eşim diyo ki eğer taktirirsan bosarim çocuğu göstermem diyo
pamuksekerinannesii Edaomeraktas O ne biçim cümle takarsan bosarim çocuğu gostermem ne demek? Desene o çocuğun anasi benim bütün hakları bende oyle bi durumda ben degil sen goremezssin onu ben taşıdım zorluklarini ben cektim diye simdide ben çekiyorum desene
Tuba Edaomeraktas Şüpheli bir ilişki yaşadıysanız hamile kalabilirsiniz elbette. Emziriyorsanız da gecikme gayet normaldir😊
kullanici_adi_yok Edaomeraktas emzirme döneminde gecikmeler olabiliyor 10 gün geciktigi filan oldu benim de. Ama supheli bir iliski yasadysaniz her an her sey olabilir 😊