Bykozn Kızım bir buçuk aylık genelde gündüz akşama kadar uyur gece 9 gibi kalkar 3 te flab uyurdu bu gün akşama kadar ayakta kaldı asla uyumuyor ağlamıyor da bu durumda olan varmı ?
ikizminikler Bykozn benimde öyle olmuştu bi dönem geçici bişey bön bön bakıyordu sonra tekrar emdiğinde uyuyordu
Sevmmm Bykozn benim oğlum da gündüz derin uykusunu kaybetti desem yeridir. Tam uyuyacak diyorum bir bakiyorum etrafa bakıyor iki dk kestirip uyanıyor resmen. Bazen de saatlerce uyuyor dengesiz yani anlamadim ben bu işi
biregesevdasi Bykozn daha çok küçük 4 5 aydan önce uyku düzeni oturmuyor bazen gece uyur bazen gündüz bazen hiç uyumaz
duru2603 Bykozn 1 bucuk aylık bir bebeğin uyku düzeni olmaz bebiş. 3 aya kadar bekleme, bi 3. Ayda rahatlarsin sonra da 4. Ay ataği geliyor onda da saç baş yoluyor insan🙂
Bykozn ikizminikler Benim kızım emmiyor mama kullanıyoruz bu gün sabahtan beri bu durumda uyuyor 10 dakka sonra geri uyanıyor gözleri küçüldü uykusuzluktan ama hala dreniyor bı yeri Ağrı’da veya gazi flan olsa ağlardı
Bykozn Sevmmm benim kızım da aynı durumda önceden deliksiz uyurdu zorla uyandırirdin doyurmak için şimdi hiç uyumuyor