Mahinursmr Kızlar geçen forumda okumuştum hindistan cevizi yağı kullanarak kilo verdiğini yazanlar vardı karın bölgesi yağlarını eritiyormuş araştırdım kullanan varmı acaba nasıl kullanıyorsunuz 😊
Cemilev Mahinursmr Benim zaten bu konuyla ilgili postum var orda arkadaşlar kullanıyor zayıflayalar da var cnm ben kendim de şahsen bir haftada 3.5 kg verdim ki yemeklerimi aksatmasan sadece çikolata hamurişi yemeyerek
Karam38 Cemilev nasıl kullandınız karin bölgesindeki sürdünüz. Ben biberiye yagi kullanıyorum oda faydalı ama hindistan cevizini duymamistim
Kucukadam19 Cemilev canım nasıl kullanılıyor yazarmısın göbeğimdeki kilolar beni benden aldı piskolojikman bitik durumdayım zaten bi 10 kilo vermem lazım 🙏🙏
Mahinursmr Cemilev tatlı çikolatada kendimi tutuyorum ama hamurişinde daha tutamadım nasıl kullandınız acaba 😊
Dk16 Cemilev sizin önceki postunuzu da okumuştum ama şunu hatırlamıyorum Acaba siz emziriyor musunuz? Yani Hindistan cevizi 🥥 yağı süte geçip bebeği etkiler mi olumsuz yönde ???
Cemilev Kucukadam19 Bozma cnm moralini verirsin insallah sabahları 8 de iki cay kaşığı hindistancevizi yağı yutuyorum bol suyla. Bir saat sonrA kahvaltı ediyorum sonra günlük yemeklerimi kesmeden yiyorum sadece çikolata hamurişi yemiyorum makarna pilav yiyorum
Cemilev Mahinursmr 😁😁 alışırsın cnm tokluk hissi veriyor zaten sabahları 8 de iki cay kaşığı hindistancevizi yağı bol suyla yuttum bir saat sonrA kahvaltı ediyorum o kadar
Cemilev Dk16 Emziriyorum cnm hemde tek göğüs 😊 hindistancevizi yaginin bebeklerin beyin gelişimi icin cok faydalı ayrıca sütu yağlandırır kalitesini arttırır Google amcaya sor bak orda daha guzel açıklama bulursun cnm