mltmkrkl Kızlar 48 gün önce doğum yaptım kanamam nerdeyse 36 gün sürmüştü şimdi dünden itibaren gene başladı regl mi oluyorum nedir bu durumu yaşayan var mı kanama ilişki sonrası başladı zorlama kaynaklı olsaydı bukadar sürer miydi emziriyorum bu arada
AND-20 mltmkrkl regl olmusun düzensiz olabiliyo demişti doktorum şimdi 2 aylık olcaz 3 gündür yine regl oldum
Dezehs mltmkrkl aynen bende 48 gün önce sezaryen oldum hala devam ediyor özür kanı mı adet mi hala bilemiyorum
mltmkrkl Emziren hemen olmuyor diye bildiğim için dikiş ten kaynaklı bir sorun var diye düşündüm ama kesilmeyince regl olabilir mi merak ettim de
AND-20 mltmkrkl kişiden kişiye değişiyo demişti doktorum dikişten olsa çok kötü canın yanıyo ilk zamanlar dikişler atarken bi tanesi açılır gibi olmuştu beynimde hisettim acısını ilişkiden sonra olmamıştı ama
AND-20 mltmkrkl dikişten veya içten bi şey olsa karnına dokandığında hassasiyet olur dikişten olsa dediğim gibi acısı çok kötü
mltmkrkl AND-20 anladım canım benim normal de de regl zamanımı ilişki tetiklerdi belki öyle olmuştur gene reglidir muhtemelen dedigin gibi öteki türlü agrısı falan olurdu