Sanırım 2 yaş sendromu geldi bize 2 haftadır asla sözümüzü dinletemiyoruz sabahtan akşama kadar ağzında tek bir kelime …meme …geziyor evde meme yok diyince kıyamet kopuyor …. mama sandalyesinde oturur yemeğini yerdi bizde kendi yemeğimizi yerdik şimdi asla oturmuyor mama sandalyesinde ayağa kalkıyor başlıyor ağlamaya yediğimiz iftardan ramazanın ilk gününden beri hiçbirşey anlamadık her iftar ağlama krizi ile bitti kendi yemedi bize yedirmedi eşim izinli 1 haftadır hep dışarıya bahçeye çıkarıyor arabayla gezdiriyor sıkılmasın enerjisini atsın diye … bana gelince beni gördüğü anda anne meme 😥oyun oynamayı unuttu sanki hiçbir oyuna odaklanmıyor aksine oyunlarda bile bizle kavga peşinde o kadar agrasif bi bebek oldu ki tanıyamıyorum bebeğimi… normalde çabuk sinirlenen bi insanım ama çok şükür sabrediyorum sakin kalabiliyorum bi şeyi güzellikle anlatınca dinlerdi şimdi asla kendi ağlama sesinden beni duymuyor duymak istemiyor bana bir yol gösterin bu şekilde başa çıktım diyin lütfen 😥 uzun oldu kusura bakmayın