Ftmsrt Bebeğim 4 aylık 40 mız çıkar çıkmaz adet oldum. Normal kırmızı geliyordu. 2 gündür kahverengi akıntı geliyor yerleşme kanaması gibi mide bulantılarım oluyor. Eşime test al diyemiyorum. Bebekten dolayı bende çıkamıyorum. Olur mu böyle bi ihtimal 😔
GoGirl Ftmsrt adet duzensizligi normal ama hamile olman da normal esine neden soyleyemiyorsun korunmadan yaparken iyi test alirken mi kotu
basaktpe12 Ftmsrt canım bende hiç yerleşme kanaması olmadı adetim bittikten 10gün sonra hamile kaldım oğlum 11aylıkdı test al diyemedim beklemiyordum belki olurum diye bekledim internette biri yazmıştı çamaşır suyuna idrarını yapınca köpürürse gebesin bende demedim hemen köpürdü 2gğn sonra test aldım çift çizgi
basaktpe12 BurcuKucuk evet ama idrar gebe iken daha çok köpürür aklımda soru işareti kalmasın diye oğlumun çişli bezini şıktım köpürmedi
Ftmsrt elifhanimm Başka bişeydir umarım 🤦🏻♀️ yok ki arkadaşım falan memleket dışındayız Samimi kimse de yok
Browni Ftmsrt aa kız aynıyız bebeğimizin ayına adet oldğun zamana kadar aynı benimde aynı oldu hatta dün geldi sonra bitti ama biz yapmadık korunduk sanırım düzensiz olması normal ama yine bir test al için rahat olsun bende ptesi yapıcam tekrar gecen hafta yaptm cıkmadı
Ftmsrt Browni umarım düzensizlikten kaynaklıdır böyle olmazdı çünkü ilk defa oldu kahverengi akıntı. Midemin bulantısından da korkuyorum hamile kaldığımda yine böyle bulanıyordu