durununannisi__08 Anneler kizim 46 gunluk ve surekli elleri agzinda emziriyorum bi bakiyorum elleri yine agzinda acaba doymuyormu
hosgeldinbebegim1 durununannisi__08 Bebeklerde emme refleksi oluyor genelde. Aç olmasalar bile aranıyorlar. Benimki 180 cc içiyor hala da aranıyor maması bitince. 4 aylık bu arada.
Doguland durununannisi__08 ben doktoruna da sordum aynı şekildeydi çok normal emme refleksi çok kuvvetli kendilerini rahatlatıyorlar ve ellerini keşfediyorlar akışına bırak dedi 😅
MihraNilkuzusu durununannisi__08 çocuk doktorumuzun dediğine göre oral dönem dedikleri döneme girmiş bulunuyor ondandır. Hiç ellemeyin bırakın keşfetsin keşfettikçe beyni de gelişecek miniğin 😊
Daphnemom Ellerini keşfediyodur 🙂 aç olsa ağlar huysuzlanır. 4 ay 21 günlük kızım eller şapur şupur hep
durununannisi__08 Cok saolun bende ac saniyorum cocuga surekli yedirmeye çalışıyorum en sonun aglayarak tepkisini koydu anne beni artik sal dedi resmen icimi rahatlatiniz kizlar hepinize tsk ederim daha dokunmucam emsin elini 😀