oznurmhmmet0710 Hanımlar oğlum 5,5 aylık doktora götürcm ek gıdaya başla derse başlıycam emiyor ama kısa kısa keyfi yerinde fakat eskisi kadar bezlerini doldurmuyor konu hakkında hiç bilgim yok ne yapıyım sizce başlasam mı beklesem mi ne yedirmem gerekir ilk ?
GozdeMiray oznurmhmmet0710 tadımlık başlayabilirsin zaten doktor yönlendirecektir nasıl ve nelerden başlayacağını , bana 6. ay kontrolünde doktor anlatmıştı
cerenduran oznurmhmmet0710 ek gıda başlangıçta doyurmaz zaten bir çay kaşığı birşey etkilemez ama doktorunuza danışın başla derde başlarsınız takip eden kişi daha iyii bilir tabi ki gelişimi mide barsak durumlarını
oznurmhmmet0710 GozdeMiray doymasa huzursuz olur dimi emiyor ama kısa kısa Pazartesi bi olsa doktora götürsem içim rahatlar
inismona oznurmhmmet0710 benim bebeğim de uzun uzun hiç emmez. Ama kilosu vs gayet iyi büyüdükçe mi böyle oluyor bilemedim. Ek gıdaya geçmeyi düşünmedim sırf bunun için 🤔 Ve de kaka sayısı azalıyor ama normalmiş diye okudum yine de siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
oznurmhmmet0710 inismona bez kaç kere değişirsiniz allah razı olsun tabi ki sadece emsin isterim bende bi kilosunu felan ayına göre iyi mi öğrenip bişeler yapmak istiyorum
cerenduran oznurmhmmet0710 formül sütle destekleyebilirsiniz hem ek gıdaya geçince püre kıvamlarını da formül sütle açabilirsiniz. ama tabi hekiminizle karar verin