[silindi] Kizlar emzirme döneminde kullanan varmı aceba bilenler lutfen cevaplasin cok zor durumdayım 🙄🥺
Hilokiiii [silindi] kontil parazit ilacı emzirme döneminde kullanılmaz deloday kullanılabilir bunu doktora danışıp yazdırın ama doğal bi çözüm olarak kuru kekiği sabah akşam tatlı kaşığı ile ağzınıza alıp ardından su yardımıyla için etkisini görebilirsiniz
Uykusuz_hergece [silindi] kabak çekirdeği yiyin birde portakalla sütle yapılan bisey var tam hatirlayamiyorum netten bakın tarifi vardir
Efemerve Malesef canım benimde sen gibi şikayetim var doktor dedi kullanamazsın bende emziriyorum tek ve daha önce eczanede çalıştım için sadece emziren bayanlar parol harici ilaç kullanmiyor
[silindi] Efemerve yaaa çok kötüyüm ne zaman kadar böyle gidecek ki😥her yolu denedim ama gecmiyor lanet olasicalar
[silindi] Ececanece hamileligimden beri var o zamanlar kullanmadim hic ama artik dayanilmaz bir hal aldi🥴
[silindi] Hilokiiii biliyorum kullanılmadığını ama dediğinizi şeyi doktoruma soracağım teşekkür ederim 💙