Hazalperi Oturuyor mu kızlar benim bebeğim direk devriliyor hiç oturamıyor geç mi kaldı yoksa normal mi instagram da denk geliyorum mama sandalyesine oturuyor bebekler 6.ayda
Morfrenk Hazalperi destekli oturabiliyor olması beklenir bence şuan sadece devrilmesi falan gayet normal. Benimki de devriliyor ben tutmazsam, mama sandalyesinin kemerlerini takıyorum o zaman sıkıntı olmuyor. Böyle böyle alışacak
Tugbakivanc Hazalperi ben de 15-20 gündür ara ara oturtmaya çalışıyorum 6ay olmasına 4 gün var henüz oturamiyor devriliyor desteksiz oturma 7-8. Aylarda oluyor. Onlar erken oturtmaya başlamış olabilir. Bazıları 4. Ayda başlıyor çünkü.
BeyzaAselim Hazalperi benim bebeğim de 6 Aylık aynen hiç oturamıyor ama emekliyor kolunun üzerinde sürüklüyor kendini 😳
Nbg_26 Hazalperi benim kızım da devriliyor 🙈 ama her bebeğin gelişimi farklı oluyor, belki zamana ihtiyaçları vardır bizimkilerin 🙄
Mlkmhrrm Hazalperi hiç öyle düşünmeyin herşeyin zamanı var bizimki de yeni yeni oturuyor ama 5 dk sonra devriliyor bu ara yüzüstü durmaya alıştırdım baya sonrasında oturmaya başladı yoksa oturt pat gidiyordu