Sweetdream Kızlar merhaba benim 1 aylık bebeğim var emiyor zar zor uyuyor max 40 dk sonra yine emmek istiyor. Sütümü sağdığımda yaklaşık 90 cc süt çıkıyor bu çocuk doymuyor mu acaba siz kaç cc süt veriyorsunuz bi öğünde?
Ylm Sweetdream benim bebegim memeden emiyor sahıp biberonla veriyorum, 70 cc veriyorum şimdilik yetiyor, 60 cc veriyordum ama yememeye başladı. Doktora sordum istedigi zaman verebilirsin, 70 cc normal dedi.
turunculuanne Sweetdream ilk zamanlar süt az olabilir normaldir. 1 aylık bebeğin midesi zaten aşırı küçük çabuk doluyor çabuk boşalıyor. Bu yüzden çok sık emiyorlar. Kirli bez sayısını kontrol edin normalse doyuyordur
Browni_61 Besini cisli aliyosn doyuyodr.sağarak vermiyorum direk emzirdgm icn bi ölçü veremem ama doydugnu bezindn analrsnz.1 aylik bebeğe 90cc az deil bnce.Uyku düzeni olmaz zaten suan bnm bebegmde her saat basi kalkardi gece gundz farktmz
Sweetdream Browni_61 bezine göre gayet iyi ama doyan bebek uyumaz mı ya😩😩 doğru düzgün ztn uyumadı saat 19:30 dan beri ayaktayız yatağa koyunca hooopp uyanıyor kucağımda uyuyor şuanda bittim ama ya
Browni_61 Sweetdream Huysuzluk yapmiyosa doyuyodr.Benm bebegm 40ina kadr emziridgmde veya salladgmda uyurdu memeden cektgmde veya ayagmdn indirdigmde hemn uyaniyodu snaki uykuya yeni dalmamş gbi o ayki bebekelrn cogu ayni galiba memede uyuyolr yerine koyunca uyaniyolr
Sweetdream Browni_61 ee nasıl olacak bu iş yemin ederim sırtım doğrulmuyor artık resmen kambur oldum😩
Sweetdream Ylm canım bizimkinin doyma sınırı yok istiyo veriyorum ama bu sefer gazdan kendine gelemiyor çıldırıcam artık ya☹️
Browni_61 Sweetdream 30 dan snra değişir yani dha duzene girer.bizm oyle oldu genlde cogu ebbek 40dn snra düzelir iyi olan kotu kotu olan iyi yonde döner .Bide sürekli emzirmek bebekteki gaz sorununu çoğaltır.her yarim saatte bir istiyosa verme oyala baska biseyelrle birz zamn gecr ver
Ylm Sweetdream o kadar iyi anlıyorum ki :( bizde de o kısır döngü oluyor, acıkıyor süt veriyorum gazını cıkarıyorum uykuya dalana kadar Bi daha acıkıyor, 🤪 hele gece olunca bu döngü daha zor Bi hale geliyor