Nehir35 Merhabalar, 6 aylığız şuan yeni yeni tadımlara başladık. Büyük tuvaletini 4-5 kez bazende 5-6 kez yapıyor sizce normal mi? Ek gıdadan öncede bu şekilde yaptığı oluyordu.
ecemm-6161 Nehir35 Canım biz de 6. Ay içindeyiz ama bemim oğlum günde 2 defa kaka yapoyır ek gıdaya çoktan geçtim ben
HilalGokalp Nehir35 biz 6 ay 1 haftalığız. 20 gündür ek gıda veriyoruz. Kakasını önceden günde 4 5 kez yapardı şimdi max 3 defa yapıyor. Ben alerjik olduğu için herşeyi yediremiyorum. Bir de tam 6. Aylık olduğu gün dişi çıktı oğlumun oda zorladı tabi
Nehir35 ecemm-6161 ecemm-6161 neler veriyorsun canım? Biz şuana kadar havuç kabak yoğurt birde hemşiremizin önerisiyle tarhana çorbası verdim.
ecemm-6161 Nehir35 çorba veriyorum meyve püresi veriyorum gün içinde ben yapoyırum hep hiç hazır bişeu vermiyorum yogurt yediriyorum bi öğün kase
Nehir35 HilalGokalp Allah yardımcın olsun canım, bizimde diş serüvenimiz başlıyor hissediyorum. Neye alerjisi var ve bunu nerden anladın?
HilalGokalp Nehir35 doğduğundan beri vardı vücudu kızarıklık kakasında kan vardı. Süt ürünleri havuç ve yumurta ya bende yemiyorum bebeğime de vermiyorum