Gunesay Merhabalar, seyahat izni e devlet üzerinden nasıl alınıyor? E başvuru kısmı sadece bazı kişileri kapsıyor. Ben özel araçla şehir değiştirmek için almak istiyorum.
Epifenomen-gkc Gunesay vermiyorlar valla ben kaç gümdür uğraşıyorum seyahat izni alamıyorum. İkamet adresime bile dönemiyorum. Ne için alacaksınız?
Merve Gunesay yasak saati dışında haftaiçi özel araçla şehir değiştirilebiliyor ama haberlerde söyledi. 199 u arayıp bir sorun isterseniz
Wanderlust Gunesay babamlar 2-3 kez yasaklarda ozel aracla yanimiza geldiler. E devlet uzerinden basvuru yaptiktan sonra gerekcenizi kanitlayan bir belge fotograf eklemenizi istiyor. O kisima ilk bebegin dogum belgesini eklediler bebegingormeye gidicez diye sonrakilerde de bizim oldugumuz sehirden ozel hastane randevusu alarak onun goruntusunu ekleyip izni aldilar. Ben tam siteyi incelemedim ama izinleri bizimkiler o sekilde aldi hep.
Aybarss_Mom Gunesay canım 10 gün önce Şırnak’tan Adana’ya geldim izin belgemizde yoktu bi sorun olmadı
Serrax Epifenomen-gkc ikamet adresine de mi gidemiyorsunuz🥺 ben de annemlerdeyim bayramdan sonra gideceğim de nasıl izin olmaz ya evimize gitmeye
Epifenomen-gkc Gunesay yasak saatleri dışında gidebilirsiniz. Yasak saatleri içerisinde gitmek için izin almak mecburiyetindeyiz
Merve Wanderlust 199 u arayınca yasak saati değilse izin belgesine gerek yok diyor. Babam bizdeydi 69 yaşında samsuna götürdük istanbuldan özel araçla. İzin filan almadık. Hem getirdik hem götürdük yani
Gunesay Wanderlust teşekkür ederim ama sanırım kişi bazlı sınırlandırma gelmiş e devlette kısıtlı seçeneklerde vefat vs gibi durumlar var 😐
Gunesay Aybarss_Mom allah allah az önce birisi daha aynı şeyi yazmış. İzin belgesi şartı yok mu yasak saatlerinde? Siz hangi saat aralığında gitmiştiniz?
Epifenomen-gkc Serrax haftaiçi sabah 5 ile akşam 7 arasında istediğin yere git ama yasak saatleri içerisinde bir adım gidemezsim yakalandığında direkt ceza diyor izin de vermiyor. Bebekle saat 5 de çıkamıyoruz ve yol süresi çok uzun gidemiyoruz bakalım ne yapacağız
hunilimomm Serrax malesef olmuyor canım benim de kaynanam buradaydı kendi evine ne otobüsle nede özel araçla göndermediler sonra eniste aradı sordu biseyler yapmış özel araçla akşam 7 ye kadar orda olmak şartıyla gönderdiler hes uygulamasını indirdiler risksiz olduğunu onayladık öyle gönderdiler 3 defa çevirmeye takılmışlar kimlikler alınmış gbt bakılmış geçmişe bakılmış temiz olunca öyle izin vermişler o yollardan gitmelerine
Epifenomen-gkc Gunesay e devlete girip seyahat izni yazın oradaki formu doldurun veya direkt 199 u arayın izni onlar verecek
Aybarss_Mom Gunesay canım 13 nisan salı günü geldim o gün yasak varmıydı bilmiyorum ki dün oğlumu hastaneye götürdüm jandarma durdurduğu zaman sadece kimliğe baktı devam edin dedi