Burcinmaden Kızlar merhaba biz ek gıdaya başladık üç gün kuralımız bitti ama suan yoğurt püre meyve şeylerle ilerliyoruz 6 aylık 5 günlüğüz çorba falan veren var mı ? Nasıl ilerliyorsunuz
CemreKerem35 Burcinmaden Ben ilk şeftalili yoğurt vermiştim. Sonra o ay komple çorba tercih ettim . İlk ay için kendim çorba vermeyi daha doğru buluyorum hem kabızlık yaşamaması için hem de sebzelere alışsın şekerli meyveleri yedikten sonra hep o şekilde istemesin diye
Durukusunannesii Burcinmaden eğermiş havuç patates denediyseniz havuç patates ve pirinçten çorba yapıp vereblrsnz
Burcinmaden CemreKerem35 bizde ilk sebzelerle başladık zaten , ama şimdi kemik suyu çorbaları ağır gelir mi acaba diyorum ? Zaten kabızlık probleminiz var
CemreKerem35 Burcinmaden ağır gelir mi bilmiyorum ama ben hep yarı yarıya koyuyorum kemik suyu ve normal suyu . Tam kemik suyu bana bile ağır geliyor pek alışkın değilim yarı yarıya daha ölçülü oluyor sanki . Bir de zeytinyağı kullanın mutlaka çorbalarda özellikle kabızlık sorunu varsa bir tık fazla da koyabilirsiniz
Burcinmaden CemreKerem35 teşekkür ederim bende kemik suyunu öyle yapıyorum ve hep zeytinyağı kullanıyorum