Alya34 Hayırlı günler kızlar. 101 den güveç aldm eşim yemek yapck güveçte ilk kulanimi bilen var mı bana anlatirmsnz lütfen. Napmak lazm Çatlamamasi için
Yerfistigininannesi Alya34 kuyruk yagiyla firinlamak gerekiyo eger yakinlarinizda firin varsa verin firinlasinlar mutlaka yada siz firina atın
queenMother Alya34 canım onlar fırınlanmıştır zaten ama sadece ilk kokusu filan çıksın diye içinde varsa kuyruk yağı yak ve dök sonra kullan ben sürekli kullanırım çok lezzeti olur şimdiden afiyet olsun
kubraanne Alya34 bende ilk kullandim gecenlerde yaglayip fırında ısınana kadar bekledim sonra soguyunca yıkadim güzelce kuruttum ama yinede yemekte güvec kokusu vardi neden anlamadim 🤷♀️
queenMother kubraanne o koku hiç gitmez canım özelliği o kokusu zaten güveç kokusu yemeği farklı kılan
queenMother kubraanne öyle canım biz mangalım üzerinde pişiriyoruz hatta farklı bi kokusu tadı var herkes sevmeye bilir
Kimimkiben Ben margarin sürmüştüm her yerine, sonra ocağın üstüne koyup ısıtmıştım eriyene kadar , o şekilde kullanıyorum 😏
Minel-_-3404 Merhaba Bende bi kaç ay önce aldım.annem ocagin kuyruk yagini heryerine sürüp.ocakta isitti o yaglar eridi.bi güzel yikadik.ve ben dün güvecte yemek yaptim.inanin kendim yaptim diye demiyorum ama harika olmuştu. Demek istedigim ilk önce kuyruk yagiyla bir güzel ocakta her yerini isit(kısık ates olsun)o yaglar erisin.bi güzel yıka oh missss gibi güvet vallahi tadi hala damagimda😋🙈😀
Minel-_-3404 Minel-_-3404 ocagin kuyruk yagi diye hazmisim yanlis oldu o. kuyruk yagi sürüp ocakta isitti demek istedm.bu arada ben cömlegi sokaktan gecen bi seyyar satici çömlekciden aldim.gayett güzel😊
Alya34 Minel-_-3404 Sürekli kullanırım zaten de komşuma vermiştim guvecimi çok büyüktü o bende yeni aldım orta boy ilk işlemi ben yapcm bakalm naisl olck genelde
Mom084 Alya34 fırınlamak gerkeiyor ama öyle markettekiler çok sağlam çıkmıyor belli biseyden sonra çatlıyor
kubraanne queenMother yani güzeldi yemek ama ben pek sevemedim sanırım esim cok eeviyor onun icin aldık 😊
Alya34 kubraanne Alışırsın bacım 🙂 bende yeni aldım akşam iftara kuru fasulye yaptı eşim güveçte pastırmalı lezzetti çok güzel di amaa ağır guvec kokuusu yoktu.😕