BetulA Hayırlı ramazanlar hanımlar. Bebeğim 3 aylık olacak ve oruç tutuyorum sadece anne sütü veriyorum. Sütün artması için önerebileceğiniz bir şey var mı
hosgeldinbebegim1 BetulA Emziriyor musunuz? Sağım mı yapıyorsunuz? Brewer’s Yeast with Vitamine B12 kullanıyorum ben birde sağım yapıyorum yavaş yavaş sütüm artmaya başladı.
BurcuKucuk BetulA aslında keşke tutmasanız bebeğiniz daha sadece sizin sütünüzle besleniyor çok minik daha 😫
Yerfistigininannesi BetulA bol su yeşilik iftarla sahur arasi bi bardak süt 10findik 1 kasik yulaf iki hurma bi gun kurusu tarçın bunları bilendirdan cekip için sutunuz arttırır
cicekannesiii BetulA bnmde bebegim 3 aylik alerji mamasi biberonla veriyorum memede emiyor.gogsunu aliyormu bnmki bu aralar almiyor mamayi biberonla verdigim icin
Yerfistigininannesi Yerfistigininannesi bir kaşık yulaf bi bardak sut on fındık iki hurma gun kurusu kayısı ve tarçınlı bilendirdan çekip icin
hosgeldinbebegim1 Hgddd Ardo ikili sağma makinesi kullanıyordum o zaman artmamıştı. Şimdi Philips Avent’in ikili sağma makinesini aldım 3 gündür sağım yapıyorum artıyor yavaş yavaş.
Oznuryunus Benimde 3 aylık ama bir öğün atliyim veya sürekli midem de birşey olamsin sütüm azalıyor sizin öyle olmuyor mu
BurcuKucuk BetulA dinimiz kolaylık dini emziren anneler ( bebeği sadece anne sütü alan özellikle), hamileler kaza edebilir diyor. Rabbim kabul eylesin İnşAllah. Bol su, iftarda salata, bulgur pilavı bunlar arttırır
Hgddd hosgeldinbebegim1 Yanlis anlamazsaniz bisey daha sorucam ben de 1 aydir aventinkini kullaniyorum ama artmiyor ne kadar da bir sagiyorsunuz gece de sagim yapiyormusunuz,ne kadar di ne kadar oldu
AsyaninAnnesiiii BetulA emzirip oruç tutan çok fazla insan var bende buna dahilim ama benim kızım 27 aylik olduğu için tutuyorum geçen sene daha ufakti tutmadım. Bol su,hurma,mercimekç.,yeşillik ,bakliyat yani açıkçası herşey süt yapıyor sağlıklı besinler tüketin