1matmazell Kızlar hftya evlilik yıldönümümüz eşim sordu bna hediye aldın mı dye bnde almş gibi yaptım ama ortada hediye falan yok o bana almış acil kapıda ödeme olan bi sayfa önerin 😂 bide hediye fikri verin 😂 saat cuzdn tişört flan olmasn lütfen ❤️❤️
Kimimkiben 1matmazell takım forması olabilir,ya da eşiniz fanatikse takımın maç biletini alabilirsiniz,yakın tarihte yoksa ilerisi için söz verebilirsiniz şimdilik aklıma bu geldi 🤗
1matmazell Kimimkiben fanatikdir kendisi ama ben pek sevmiyoru Kimimkiben evde 4 tane forması var 🙈 koyu gsli kendisi kupa bardağnı kırmıştım aslında olabilir 😂
1matmazell Gorkeminannesiii sigara içmiyor o yüzden çakmak da taşımaz hep yanında olabilecek bişey yada gözünün önünde beni hatırlatacak biseyyy🤭🤭
zeynepcelikss 1matmazell şapka , çorap 😁 pijama takimi, Takiminin kupa bardagi.. yani erkege ne olabilirki başka 😁 kazak falan
1matmazell zeynepcelikss ay ay valla ya sanırım o bana saç şekillendirici aldı🤭 oysa ne kadar çok şey var alabilecek ama ona alabileceklerim sınırlı 🤪
Ilayda0098 1matmazell sevdiği bi arabanın oyuncağını alabilirsin yada tuttuğu takımla ilgili bişi çay kahve içmeyi seviyorsa resminizin olduğu bi kupa yada sade eşinin resminin olduğu bi kupa