Balkiz20 Merhaba sevgili anneler kızımla 20 günlük olduk sağlık ocağı d vitamini verdi ama kizim hiç içmek istemiyor siz nasıl kullanıyorsunuz yada kullanmaya başladınız mı
Koalaninminikannesi Balkiz20 sağlık ocağının verdiği d vitaminini benim oğlum da içmiyor ilk doğduğu günden beri tetrazinc veriyorum günde 5 damla. İlk kutu bitince sağlık ocağından almıştım vitamini ama icmeyince tekrardan tetrazinc aldım mecbur.
01_10-2020 Balkiz20 ben kaşık vs şeyler kullanmıyorum en başından beri ağzına direk 3 damla damlattım.şimdi 7 aylık oldu artık ilaç kullanacağından kendisi dilini çıkartıp akıtıyorum hiçte ilaç kullanırken zorlanmıyorum çok şükür bin şükür 🙏🏻
Balkiz20 Koalaninminikannesi bizimki de zorla içiyor desem yeri monovit D3 verdi bize sağlık ocağı ve sanki kabız yaptı sizde de olmuş muydu
Ococila Wellcare kullanıyoruz hem içeriği temiz hem fıs fıs şeklinde günde bir fıs sıkıyorum çok rahat oluyor sağlık ocaklarının verdiğinde paraben var ve çocuklarda genelde kabızlık ve huysuzluk yapıyor başka markalar bakmanızı öneririm
Koalaninminikannesi Balkiz20 Ben sadece sağlık ocağının verdiği damla’yı bir gün kullandım onun için kabızlık sorunu yaşamadık sürekli kullanmadık .