Demet_k Arkadaşlar bebeğim sebze ve çorba sevmiyor. Ama meyveyi çok seviyor. Ya da muhallebi kaşık maması. Çorba yaptığımda yemiyor yoğurtla kandırıp öyle veriyorum o da çok az yiyor. Ne yapabilirm lütfen akıl verin. Bu arada 8 aylık
eminemre99 Demet_k benim de öyle ya disden diye düşünüyorum canım ben önce muhallebi yerdi şimdi onu da yemiyor
YeldaKuzey Demet_k benim oglumda böyleydi sebze hic yemezdi ama son zamanlarda yaptığım tariflerle şuan gündem2 kase çorba içiyor sevdigi sebzeler elbette vardır fakat yakışan sebzeler olmalı lezzeti açısından herşeyi yemiyorlar maalesef
Deletedmom_29 Demet_k çorbalarına soğan sarımsak eklemiyorsaniz ekleyin. Ben baharat olarak kekik ve kimyon da ekliyorum. Bir de kıvam olarak koyu olunca içiyor bebeğim. Çorba ama bizim yediklerimiz gibi değil
Darlinggirl Ya benimkide oyle ne yapsam cope gidiyor ama ac kalmadi diyede muhallebi tarzi veriyorum sonra:( onceden sevdgi sebzeleri bile yemiyor ne yapacagimi sasirdim
YeldaKuzey Miraaayadeee bazen parmak besin olarak havuc brokoli felan haşlıyorum veriyorum. Çoğu zaman ise çorba yapıyorum veya pirincli bulgurlu pişiriyorum çatalla ezip yemek gibi yogurtla birlikte veriyorum
YeldaKuzey Miraaayadeee mesela bugun yaptıgım çorbayı yazayım. 3-4 çiçek brokoli 1 küçük boy havuç 1 kücük patates 2 dilim pancar 1 küp ilikli kemik suyu 1 yemek kaşığı irmik 2 adet hipp tahıllı ekmek
YeldaKuzey Miraaayadeee patates ve havuc haşla blenderdan gecir cok sever bebekler havucu fazla olsun
YeldaKuzey Demet_k burdan yazayım belki diger annelerede fikir olur. Pancar patates havuc brokoli irmik ilik suyu hipp ekmek bu tarifi cok seviyor bebegim. Tavuk butu havuc patates sogan ve sarımsak haşla sonra belender yap.Yarım havuc pırasa pirinc zeytinyag haşla blender yap veya catalla ez.havuc soğan nohut kabak zeytinyagı