Merverasaye Mervi-10 ben kimyon çayı yapıyorum, mamasına 1 çay kaşığı koyuyorum. Gazını daha kolay çıkartıyor
Ebru-Yusuf2020 Mervi-10 benim denemediğim bir şey kalmadi gaz damlaları, kimyonlu çay,rezeneli kimyonlu çay vs hiç biri fayda etmedi napicagim bilmiyorum 3 ay 26 günlüğüz gece dogru duzgun uyuyamiyor ne zaman bitecek bilmiyorum
Mervi-10 Aysenur990 9 günlük bugün sarılıktan küvezde yatıyor gaz problemimiz var durduramadılar akşamdan beri maflor damla verdi doktor hemen biberon dibi kadar kimyonlu rezene verdik
Zamira Mervi-10 birde bizim burda sarılık için bir bitki var onu içirirler hemen lohusa kadına birtek mardin cevresinde yetişiyor adı ikşüt otu. İçtim cok sarılık olmadı bebeğim üç günde geçmişti
Busra0102 Mervi-10 sende rezene çayı içebilirsiniz canım bende içiyorum fayda ediyor hem sütüde artırıyor hem sütten bebeğe geçtiği için rahatlıyor bide anason çayıda içebilirsin
Zamira Ebru-Yusuf2020 kendiniz içebilrsiniz ben ole yapiyordum anason rezene kimyon içiyordum birazda bebeğe çay kaşığıyla veriyordum birde her gece banyo masaj yapiyordum biraz faydasi oluyordu
Mervi-10 Ebru-Yusuf2020 kıyamam çok geçmiş olsun banada doktor sütün yaramıyor dedi 😔 belki şenimde öyledir gaz ondan olabiliyormuş
Rmys123 Ebru-Yusuf2020 bzde 40gunlugz kndını cok sıkıyordu hem emmek ıstıyor hemde memede cok alıyordu aglaya aglaya sut ıcıyordu doktora goturdu k gazdnde dedı acaba szbde gaz sancısı olunca oyle oluyor mu bide sut ıcıp ıcıp kusuyor oda hava yutuyor emzırınce ondn dedı dha oyle yıprndk kı ıkımzde 😞
Ebru-Yusuf2020 Zamira canim bunlari denemez olur muyum yaptim ama 1 saat anca oluyor sonra tekrar yine başa. Sarıyoruz çok fayda etmedi
Ebrueylulmina Mervi-10 bnm de kızım da aynı problem vardı 3 tane damla denedık hıcbır etkısı olmadı en sonunda saf zeytınyağını duymustum sezeryan oldugum ıcın sutum gec geldı o yuzden mama başlamıatık hem meme hem mama olarak ılerluyoruz auan 1 ay 13 gunluk ınan 10 gunluktan ıtıbaren yaptıgım mamasına 1 cay kaşıgı saf yağ koyuyorum hem kakasını cok kolay yapıyor hem de gazını
Ebrueylulmina Mervi-10 hemşireye de ve gaz problemınden dolayı ankara sehır hastanesıne gıttıgımde ılgılenen doktora da sordum poposuna surmedıgınız taktırde ve zaz yanı gunde 1 cay kaşıgı kadar kullanmanız taktırde skntı olmaz dedı
Ebrueylulmina Mervi-10 biogaiga nurse harveys ve metsil kullandım hiç biri fayda etmedı ve bıogaıa 100 lira nurse harveys 70 lıra metsılde 15 liraydı
Mervi-10 Ebrueylulmina maflor damla başladık bugün ama öğlenden beri sesi çıkmıyor gibi küvezde olduğu iÇin göremiyorum ama iyi diyolar biraz rahatlamış
Murvetbartu Mervi-10 ben de bir sürü şey denedim araştırdım her damla herkese fayda etmiyor . Bize mommys bills iyi geldi ama tamamen geçirmiyor tabiki sadece ağrısını hafifletiyor. O bile biyokimya fayda tabi çocuk rahatlıyor büyük ölçüde
Ebrueylulmina Mervi-10 inşallah etkı etmıstır her brbegın bunyesı farklı oldugu ıcın gaz damlaları deneme yanılma ıle kullanılıyor demıstı doktor. Grrcekten parasında degılım küçücük can sonucta ama metsil kullandım ben 1 hafta cok cok ıyıydık kakasını yapıyordu bende yaparken gaz cıkartıyordur dıye dusunuyordum megerse agrılarını dındırmıs ama içinde gaz bırıktırmıs damla resım ekleyebılırsem ultrason fotodunu atarım en son doktor bıogaıga yı yazdı 1 haftada onu kullandım ama kızıma bosuna ezıyet etmısım ılac deneyerek