Eliznil Ceycey35 tabi ki var kuzenim Kızı öyleydi ama şuan 6 aylık düzeldi zamanla Emin’im ki düzelecek balkupu 🍯oku Annesi bol bol 🙏🏻
Eminep Eliznil bakıyorum ama anlamıyorum ki 😂bır haftadır gecelerı aniden ağlıyor pıs pıslıyorum uyuyor bi ara sadece kafasında ateş vardı şükür o bitti ama gece ağlamamız var
Eliznil Eminep tabağı yumuşak ise diş değil sert ise diş canım .eğer burun akıntısı benzeri şeyler yoksa ,diş ateşi yapıyor olabilir .
Eminep Eliznil zamanı geldı sanırım 7 aylık tecrubesızlık sağlıkçı anneyim ama kendı bebegıme sağlıkçı olmam geçersiz kalıyor 😂
Eminep Eliznil diş konusunda pek tecrübesizim ama dıger konularda elımden geldıgınce yardımcı olurum 🥰
Mercimek2 Eminep emine hanım bebeğim 4 ay 12 günlk amestezi ile sol kaşındaki beze aşınsck dr genel anestezi yağıcm diyr bizde korkuorz genel anestzdn ve küçük bebrğm daha
AlyaBaby Eliznil bizde burdayız 🤭 5.5 aylık olduk kan damlasına başlayalı gaz sorunumux arttı sankı huzursuz ve gazı cok 😕 uykumuz da yok sizlerde de oldu mu anneler 🤔
Merveenesasaf Eliznil canım merhaba bebeğim hiç uyumuyor sürekli hiç susmadan ağlıyor inanırmısınnn hemde hiç susmuyor sadece kucakta duruyor hep emmek istiyor 2 ay 7 günlük acaba atak haftasında mı 17 ocakta doğduk gerçekten çok yoruldum 1 haftadır böyle
TgcDvc 6 bucuk aylık olduk hala uyumuyo gece 1 bucukta yattı 3 te uyandı hala oturuyo ne Zaman düzelicek bu durum sabrım kalmadı artık su saat oldu sinirimden aglıyorum uykusuzluktan midem bulanıyo her gun mide ve bas agrıları yasıyorum 😥