O_birtay61 3 buçuk aylık ne denediysem geçmiyor doğduğundan beri böyle sağlık ocağının verdiği krem bile gecirmedi
Busrminel O_birtay61 trsyod çok iyi geliyor geçmeyen pişiği varsa alerjisi vardır Süt ürünlerine karşı yumurtaya dana eti doktorunuza sorun isterseniz
Asilturk O_birtay61 ıslak mendill kullanıyorsanız yıkamayı deneyin ki kesınlkle tavsıye ederim zor değil eliniz alısır Olarakta alerjıye bağlı pişikse doktor görmeli ona göre uygun krem verır size belki yedklerinz hakknda kısıtlama getirir
busrasilra14 O_birtay61 canim hametan ve bepanthol kullaniyorum bepsnthol senin bebegine yaramadi bilmiyorum ama benim bebegim icin mucizevi birsey hafif kizarsa bile suruo bezini bagliyorum tekrar actigimda bembeyaz popisimiz 😍 hametani da kullaniyorum onu da doktorum onerdi o da iyi cidden
Birss Oksizinc pomat Bunu kullan kesin çözüm.Bebeğim alerjik ve aşırı hassas cilt.Sadece bu krem geçirdi
Ddmbdm Bir kereliğine travazol sürün iki güne kalmaz geçer.Ama sadece bir kere çünkü kortizonlu bir krem.Bize bepanthol,sudokrem hamaten vs etki etmemişti bir kere travazol sürdüm aylardır hiç pisigimiz olmadı bir daha
2kezanneoldu O_birtay61 bebek pişik olunca bir süre ıslak mendil kullanmayın her kaka çiş yapmasinda poposunu ılık suyla beyaz Sabunla yıkayın sonra bezi baglamadan sudocrem sürün.. pişik geçene kadar bunu tekrar edin…. pişik olan yeri ıslak mendille silerseniz daha fazla tahriş edersiniz mutlaka yıkanması gerek…. ve kaka yapar yapmaz altını alın çişte dahil çok bekletmemek gerek iyice bez dolsun diye beklemem ben hemen alırım….