Mavilii Ya birisi bana bi akıl versin bu şurubu nasıl iciricem bu çocuğa. Naparsam yapıyım icmiyoooor. Şırıngayla iciriyodum önceden şimdi onunla da içmiyor. Demir şurubu olduğu için her yiyecekle de verilmiyor. Zaten bisey yediği de yok. Şaşırdım kaldım. Bana bi akıl verin nolursunuz ya 🙏🙁
aslangibi Mavilii bide değişik kaşıklar yâda şurup kapaklarıyla deneyin önce boş ağzına götür ağzını açsın sonra dolu ver ben bazen benimki inat edince öle yapıorum işe yarıyor
Saniyekaya Benim kızım iki yaşında hala içmiyor. Bende şırıngaya çekiyorum şurubu elini kolunu ayağını tutup zorla sıkıyorum ağzına, başka çare yok maalesef.ama demir ilacını portakal suyu ile yada başka meyve suları ile verebilirsiniz
Mavilii Saniyekaya canım meyva suyu da içmiyor. Ah içse icine katip vericem ama onu da icmiyor. Siringayi arasında görünce ağzını kilitliyor resmen. Açamıyorum
iremyy Mavilii Portakal suyu ile falan deneyin :) En olmadı ilacı biberona koyun koyulması gereken miktarda başka bir şey zannedip içer belki.🙈
Mavilii iremyy biberonu denedim ondan da içmedi :) ya nasıl bi tad alma duygusu var bilmiyorum. Şurubun kokusundan biliyor resmen :)
aslangibi Bende portakal yâda mandalina suyu verirken arada onuda veriyorum yoksa benimkide içmiyor.sizde neyi seviyorsa o şekilde araya sıkıştırın
Mavilii aslangibi benimki meyva suyunu içmiyor sıkıntı orda zaten. Icse bende öyle yapicam ama içmediği için başka alternatifler arıyorum ama sanırım bulamiycam:(
aslangibi Cin gibiler valla herşeyi anlıyorlar eskiden ewde benim sözüm geçerdi şimdi küçük bi adam tarafından yönetiliyorum 🤣denemedigim şey kalmio bazen