Aringulay_murat Oğlum 3.5 aylık kabızlıktan dolayı Aptamil comformil kullanmaya başladık doktorum diğer kullandığınız mamayla karıştırıp verebilirsiniz dedi. Sizler nasıl kullandınız kabızlık sorununu çözdunuz
prenses10 Aringulay_murat doktor tavsiye etmişse bi şey diyemem ama. Biz 1 kutu kullandık 300 gr. Sadece onu kullandık yani sabah akşam. Başka mamalarla karıştırmadık. Kutu bitince hipp combiotic e döndük. Kutuyu kullanırken kabızlığına iyi gelmişti gerçekten. Ama yeşil kaka ve aşırı derecede kokulu kaka yaptırdı. Galiba demir vit yüksek
Epifenomen-gkc Aringulay_murat kabızlığı probiyotik kullanarak çözebilisiniz ben mama değiştirmedim probiyotik kullanarak çözdüm düzeldş
Aringulay_murat prenses10 tadını begnmeyebilir demişti bize o yüzden karistiripta verebilirsiniz demisti
Aringulay_murat Epifenomen-gkc yani nasıl probiyotik?? Doktor 6 aydan sonra çok çözüm seçeneğimiz olur dedi şimdi daha ufakmoldugu için comformil onermisti
Epifenomen-gkc Aringulay_murat bağırsak düzenleyici damla, NBL forbiome minies gibi. Kefirin içeriğinde bulunan yararlı bakterilerden bahsediyorum onların oldugu damlalar var kabızlığa etki eden biz doktor kontrolünde 2, ayken kullandık
Aringulay_murat Epifenomen-gkc birşey sorucam özel mi doktorunuzsanirim devletteki doktorlar bu tarz bilgi vermiyorlar ebeveynlere
Epifenomen-gkc Aringulay_murat evet özel doktorumuz, kendi doktorumuz ilaç yanlısı biri değil ama bu zaten ilaç değil probiyotik onun için kullanmada sakınca görmedi doktorumuz. Sürekli lavman veya fitil çok zarar veriyor eğer kabızlık ilerlerse