buselidunya Yusufegemom Ay bizde aynı durumdayız ayaklarında ve göbüşünün orda var napcağımı bilmiyorum 🥺
Yusufegemom Mommybadm İki gun once farkettim daha az vardi bugun daha belirgin dr gitmeden once fikir almak istedim 2 aylik henüz
Sekerportacalilay Canım deterjan kaynaklı olabilir. Az deterjan ile yumuşatıcı kullanmadan yıka ve 2 kere durulama yaptır. Ütüle👌 bizimde çok olurdu böyle bu şekilde önüne geçebildim. Ama besin alerjisi de olabilir tabii kakasını takip et lütfen 🙏
Yusufegemom Sekerportacalilay teşekkür ederim dr. Görüştüm alerji dedi cok tatli yedysen yada baharatli bisey yumurta filanda olabilir takip et dedi 😔
Sekerportacalilay Yusufegemom geçmiş olsun canım deneyerek bir haftaya falan ne olduğunu anlarsın 🙏😌❣️
Yusufegemom buselidunya bende iki gun once farkettim belli belirsizdi bugun daha belirgin neye alerjisi oldugunu nasil anliycam bilmiyorum en basindan beri yumurta süt urunleri ve tahin helvasi tuketiyorum hic bi reaksiyon olmadi yanliz turk kahvesi gunde bir iciyordum buara cok canim cekiypr diye ikiye çıkardim onunla alakali olabilirmi bilmiyorum 🤷 sizde oksurukte varmı ozellikle uyanırken yapiyor
buselidunya Yusufegemom Zannetmiyorum kahveden olacağını ya. Bizde öksürük yok sadece ayakları kaşınıyor anlıyorum birbirine sürtüyor ayaklarını ☹️ Doktorumuz alerjik gibi dedi bi losyon verdi deneyeceğim ama bakalım