AselsMom_ Bugün 3 aylık olduk kakasını en son salı günü yaptı kontrolde hemşire normal demişti anne sütü emen bebeklerde geciken kaka durumu oluyormuş anneler bekliyorum yorumlarınızı 😔
Gamze0677 AselsMom_ benim kızımda da oluyordu 10 günü geçmiyorsa e bide anne sütü alıyorsa sıkıntı yok için rahat olsun
Canangnr AselsMom_ Normal bir durum bu aylarda günde 5 defayla 5 günde 1 defa yapsada ikiside normal kabul ediliyor
Ozlemm16 AselsMom_ benim bebeğim de 37 günlük yaklaşık 1 haftadır yapmıyor benim yardımına yapıyor poposuna zeytinyağı sürüyordu o esnada da bacaklarına masaj yapıyorum oda yapıyor istersen deneyebilirsin
AliMiran Benim oğlum 3 aylık iken 10 15 günden fazla yapmadi doktora götürdüm zinco verdi ama pek kullanmadım çünkü oğlum yapmamasına rağmen sancı cekmiyordu ama çok kötü gaz çıkarıyordu bu konuda beni pek zorlamadi Can oğlum 😘
AselsMom_ AliMiran bizimki de huysuz değil zorlamıyo beni ama bazen ağlıyo karnına sancı giriyo Bi an önce yapsa diyorum 🙏
Bebeminnie AselsMom_ anne sütü bazen bağırsaklarda tamamen emilip kakaya dönüşmeyebilirmş Doktorumz öyle demişti benm kızmda 3 günde bir yapıyor ama mama da veriyorm ben