kbtmz kziim cok uysal bir bebek 18 aylik ve ben 6 aylik hamiletim gecrnlerde bir post acmistim bununla ilgili her goren naptn sen yandin bittin kul oldun modunda tepkiler veriyor zaten hamile olan birine bu tepki verilirmi diye cogu ksii destekledi sagolsun en iyisini yapmissin hmen ara acmadan en iyisi diye. Simdi ben insanlarin kullandgi kelimelere taklmstm o ayri ama ara acmama mevzusu baska soye soylim kizin 17 18 ayina gelince daha fazla hareketlnck algilari acilick sokak isticek atlamk ziplamk kostrmk istick deselerdi derdm ki hamilellk sen bi dur ama iste yaptm bi cahillik ama verene sukur. Kizima asla yetisemiyorm bu beni kahrediyr smdi parktn geldik nefesm keslms durumda o hala full enerji ancak babayla oynuyr onu dort gozle bekliyor benden uzaklasti diyrblrm sinirlarmi zorluyorm aramz aclmasn diye bu seferde pert oluyrm yemekti temzlkti halim kalmiyor bencr en ideal yas cocukla konusabldgn seni anliyacgi yas 3 ten snra yani belki 4 benmki kotu tecrube oldu ama yalnz buyutmenn dezavantji iste yaparm sandm simdiden bitkinim🙄🙄🙄 uzun oldu kusura bakma dertli oldgm bir konuydu dayanamadm