Fulyaalinmina anniss_Es 7 aylık olduğu için ağzının yerini bulamıyordur size kokluyr gibi geliyordur ya da gerçekten kokluyorsa kokuları alıyordur belki benim gibi hasssas burnu olabilir 😂 oral dönemde olduğu için herşeyi ağzına götürmeye çalışıyor bizimki bazen gözüne burnuna da götürüyor
PembePelikan anniss_Es ortada bi durum yokken durum çıkarmayın başımıza 😅 gayet normal annesi koku duyusunu keşfetmiştir, benim oğlum 1 yaşına kadar çığlık çığlığa Sudan kaçardı şimdi Sudan çıkmak istemiyor,, herşeyi bişeye bağlamayın 😅
anniss_Es PembePelikan 🤭🤭 Haklisiniz Valla iBaşa gelimce telaş eder oluyor insan yoksa hersey Allahdan tabikide 🤗 Naif yorumunuz için tesekkur ediyorum
Fulyaalinmina anniss_Es olabilir tabi 😊 sağlıkla buyusunler. Koklasin hiç bişey olmaz ağzına soksun bizimki halıyı bile yalıyor eline yemek versem gözüne sokuyor 😊 en azından sadcee kokluyormus 🥰
anniss_Es Fulyaalinmina Valla bu dediklerinizde varr Ne bulursa agiza direk diş bizimkinide mahfetti 😑😑
Fulyaalinmina anniss_Es bizimki de hep ağzında uzayan salya 😊 elini bile yedi bitirdi sıra ayakta çorap yemekte