Tugcedk Bebeğim bugün 9 aylık oldu . Sanırım artık her şey daha kolay 😃 bizimle aynı ayda olan bebekler var mı acaba nasıl gidiyor sizde 😃
sevimlienerji Tugcedk 9 ay 3 günden selam olsun 😊 Çok şükür güzel gidiyor hiç ağlayan eziyet eden bir bebek degl artık önceden kolikti 😊 sanırım daha kolay artık uykular da guzene girdi maşallah 😊
Cgdmltr93 Tugcedk daha mı kolay 😂 hadi bakalım öyle diyorsan öyledir 🤗 bi kaç gün sonra atak var. Ataktan sonra görüşelim.
Guzelkizimbenim Tugcedk daha mı kolay oyy basima gelenler yemiyor akşama kadar ac dursa gıkı çıkmaz sabah kalkıyor bağırıyor akşam yatıyor anca susuyor peşimi bırakmıyor tuvaletin kapısında bekliyor 🙄😂😂
Tugcedk Cgdmltr93 ilk zamanları düşündükçe hiç bir şeyin o kadar zor olacağını düşünmüyorum nedense 😎😅
busra_54 9 ayımıza 4 gün kaldı keşke bende sizler gibi düşünebilsem sadece yemek yememiz güzel. Uykularımız çok sıkıntılı ve hep yanında istiyor ki bazen bu olamıyor abisi ve ablası var insallah bende bir gün rahata ererim .😔
Cgdmltr93 Tugcedk bilmem. Bana şimdi daha zor geliyor. Bebeğiniz ayaklanmadı galiba. Ayaklanınca zor oluyor. Bir de oruç tutuyor musunuz bilmiyorum ama oruçla birlikte yerinde 2 dk durmayan ve uyumayan bir bebek çok çok zor oluyor. İlk zamanları arıyorum.
Tugcedk Cgdmltr93 hem oruç tutuyorum hemde haftanın 4 günü 8-16 çalışıyorum . Gerçekten ilk zamanlar tam bir kabustu şimdi hem bebeğim hem ben mutluyuz . Bu arada dün bir tane daha diş patlattık 6. Dişimizi . Buna rağmen böyle dıyorum 😃
Cgdmltr93 Tugcedk Kişiden kişiye değişiyor demekki. Bebekten bebeğe de değişiyordur. Benim kızım 10 aylık. 10 ayın hepsi zordu. Bi mutlu olamadık henüz.