minnakanneyimben https://resimyukle.link/i/qj38G Anneler merhaba adetim 2 gün gecıktı dün ovulasyon testı ile gebelıge baktık varmıdır sizce kasık agrım var ayaklarım buz gıbı
Matmazell_ minnakanneyimben ovulasyon testi yumurtlamaya bakmak için diye bliyorm canm gebelik belli olr mu onla hiçbi fikrim yok üstte kalsın 🙄
Defneninannesi1108 minnakanneyimben Bende ovulasyon ile ögrendimm olmamasi gereken zamanda asiri koyuydu sonra kan verdim bu sekilde iken deger 104 idi.
minnakanneyimben EmineYilmaz T çizgisi daha koyu olmaz mı acaba ben mi yanlış biliyorum tahmını olarak 4 haftalık herhalde benım hesaplamamla
minnakanneyimben EdileBudu ama ovulasyon testi ile yapıldı canım T çizgisi daha koyu çıkar diye bılıyorum
EmineYilmaz minnakanneyimben ilerleyen günlerde git gide koyulaşır mesela 4 gün sonra yapım daha koyu olacak
minnakanneyimben EmineYilmaz ama kesin va diyorsun canım öyle mi benım 13 aylık kızım var beklemıyprdum birde pcos hastasıyım + kan pıhtılaşma rahatsızlığım var dündenn beri uyuyamadım
minnakanneyimben Defneninannesi1108 anladım canım hayırlısı hakkımızda keskin varmıdır sence ölücem meraktan