Snmmns123 Ayan giren bebeler ve anneleri sizede selam olsun ek gıda döneminiz nasıl geçiyor bizim fırtınalı 🤷🏼♀️😂
Esin12121212 Snmmns123 aşırı iştahsızlık hiç yemiyor diyebilirim ne yapsam cope gidiyor kafayı yiycem
Ayseannesi Snmmns123 bu aralar (7.5 aylık) oruç tuttuğumdan dolayı en az iki öğün vermeye çalışıyorum öyle çok yiyen bir bebek değil. Labne kendim yaptım. Sabah Cevizi elma rendesinde rendeleyip labneye katıyorum. labne ceviz muhallebi karışımı (bebe bisküvisi ve pekmezi neye kattıysam yemedi sanırım tatlı şeyler sevmiyor). Bazen ayrı ayrı eliyle yesin diye tabaga koyup veriyorum. Yumurta sarısı peynir hurma bebe bisküvisi denemeye devam ediyorum eline verince yine biraz yiyor. Dişimiz var çünkü prçalıyor. Onun dışında sabah avokado kattım peynire bikaç kere çok sevdi. Öğlen meyve rendesi bazen yoğurtla karıştırıyorum. Ama sabah peynir verdiğim için yoğurda çok yüklenmedim. Yinede her gün yese iyi olur. Tarhana çok sevdi öğlen bazen onu veriyorum. Evde kemik çorbası yapmıştım onuda çok sevdi. Bide yatmadan bir saat önce falan aptamil kaşık maması vermeye çalışıyorum onuda hiç sevmedi çorba daha çok yiyor. Yinede yediği öğün başı yarım çay bardağını pek geçmez. Ağzını açmamaya başlayınca kesinlikle zorlamıyorum. Anne sütüne devam
Aysess38 Esin12121212 aynen bizimkide öyle ya 😕 çok canım sıkılıyor bu duruma 😞 bi de huysuzlaştık biraz sabahta 6da uyanıyoruz 😩gecede tabi bi uyanmamız oluyor haliyle bende uykumu alamıyorum 😢 iki dişimiz var yine mi geliyor acaba ki🧐
Snmmns123 Esin12121212 bide onun yanı sıra insan yoruluyo artık yeter diyosun bi noktadan sonra yani ben en azından öyleyim
Snmmns123 Aysess38 Ayseannesi ben genel olarak her sabah yumrta yedirmeye çalışıyorum bi ara çok güzel yiyiyordu ama artık yemek istemiyorum bende labnenin içine karıştırıp veriyoruk ne yalan söylim bazen okadar çok yoruluyorumki ne lor peyniri yapabiliyorum nede labne tükendiğimi hissetmiyor değilim
Elifadakrt Snmmns123 yumurtayı her gün aynı şekilde veriyorsanız sıkılıyor olabilir. Ben her gün değiştirmeye çalışıyorum. Bir gün ıspanaklı, bir gün peynirli, bir gün pırasalı, bir gün tarhanalı gibi değiştirip duruyorum
Ayseannesi Snmmns123 uğraşamadıgım zaman muhallebi veriyorum.aptamil kaşık maması bulundur mesela suya katıyorsun bitti gitti. Kahvaltı ztn ramazandan sonra bizle beraber peynir omlet gln yer hep uğraşmam
Snmmns123 Ayseannesi en temizi bu kadar kendimizi yıpratmaya gerek yok yemek konusunda çöktüm 8,5 ayda resmen
Elifadakrt Ben su peynir işini çözemedim arkadaşlar. Normal kendi yediğimiz peynirden versem ne olur? Yoğurdunu falan yapıyorum kendim hatta peyniri de yapıyorum ama dışarda bırakmışım ziyan oldu peynirler. Eşim de cok abartıyorsun bizim peynirden ver dedi
Snmmns123 Elifadakrt valla bizdede durum bu normal labne aldım onu veriyorum zaten kaç aylık oldular bu kadar kasmaya gerek varmı 🤔
Elifadakrt Snmmns123 bizim dr kesinlikle karşı. Utanmasa salatalığı kendin yetistir diyecek o durumdayiz
Snmmns123 Elifadakrt buna çok güldümmm gerçekten😂😂 hayır annelerimiz bizi nasıl büyüttü insan düşünmüy değil yani
mavikusunannesi Şimdiki annelil gerçekten daha zor. Eskiden sofrada ne varsa onu yiyormuş bebekler tuzlu salçalı 🙊 şimdi meyve sebzesini organik pazardan almıyor mussssuuuunnn diye yargılamalar havada uçuşuyor. Eskiden sadece kayınvalideler karışırdı şimdi maşallah herkes bilgi sahibi internet dolayısıyla. Biz daha çok yıpranırız… Benimki de o gün canı isterse yiyor istemezse zorlamıyorum bi kaç kez hepsini kustu 1 kaşık daha yedireyim derken
Snmmns123 mavikusunannesi en iyisi zorlamamak zaten yıpranıyoruz yıpranıcağımız kadar bide ufacık yumurta yedircez diye perişan olmaya gerek yok gerçekten